Câți bani a costat rochia pe care a purtat-o Elena Udrea la botez. A fost aspru criticată de Iulia Albu pentru această ținută

Câți bani a costat rochia pe care a purtat-o Elena Udrea la botez. A fost aspru criticată de Iulia Albu pentru această ținută

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, și iubitul său, Adrian Alexandrov, și-au botezat vineri fetița la Mănăstirea Cașin. Evenimentul a fost urmărit cu interes, mai ales că, recent, Elena Udrea a decis să se întoarcă din Costa Rica în România.

Elena Udrea și-a botezat fetița, vineri, la Mănăstirea Cașin. Eva Maria a primit botezul în prezența părinților și a nașilor cuplului Udrea-Alexandrov. Elena Udrea a ales o rochie albă creată de Dana Budeanu, care face parte din colecția “Love is Glowing”.

La încălțăminte, Udrea a ales o pereche de pantofi albi.

Se pare că rochia Elenei Udrea a costat nu mai puțin de 1.800 de lei. Iulia Albu a comentat ținuta fostului ministru al Turismului.

Ce spune Iulia Albu despre rochia Elenei Udrea

De ce a plâns Elena Udrea la botezul fiicei sale. A recunoscut că i-a fost greu să își stăpânească lacrimile
 

Iulia Albu n-a ratat ocazia de a comenta aparițiile de la botezul fiicei Elene Udrea. Ea a avut critici la adresa vestimentației alese.

„Păpușa Barbie a politicii românești revine într-o formă de zile mari, însă cu un look mai passé decât eșarfa animal print purtată la rochia roșie de birou. Câteodată stau și ponderez rațiunile pentru care o femeie poate să-și achiziționeze o asemenea rochie pentru că logica unei asemenea opțiuni mă depășește.  Indiferent de colecție, designer și preț, această piesă este complet demodată. Iar alegerea pantofilor, deși în aparență una safe, este pe cât se poate de banală. Aici nu vorbim despre orice persoană de pe stradă, ci despre cineva care a avut și are acces la piese semnate de cele mai mari case de modă ale lumii.  Salut inițiativa Elenei Udrea de a nu ne arăta pedichiura, probabil în aceeași nuanță cu manichiura, un roz Malibu Barbie, și el trecut deja chiar și de al doilea val al celebrității, dar și alegerea unui machiaj natural”
Iulia Albu, despre ținuta Elenei Udrea

Botezul fiicei Elenei Udrea a avut loc vineri, 20 septembrie, la Mănăstirea Cașin din București. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI