Momente cumplite pentru Adriana Trandafir: ‘Am avut o moarte clinică’

Momente cumplite pentru Adriana Trandafir: 'Am avut o moarte clinică'
Adriana Trandafir a fost readusa la viata, dupa ce a fost in moarte clinica

Adriana Trandafir și-a făcut coechipierii de la Asia Express să plângă, după ce le-a povestit cel mai marcant episod al vieții sale. Cum a fost readusă la viață marea actriță, după ce a fost în moarte clinică.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică

Concurenții de la Asia Express au avut parte de o experiență de neuitat în Iordania, acolo unde Irina Fodor le-a dat întâlnire celor cinci echipe rămase în concurs la 400 de metri sub nivelul mării, în cel mai josnic loc de pe Pâmânt, unde se spune că, pe vremuri, se aflau orașele păcatului Sodoma și Gomora.

Și, pentru că locul o cerea, prezentatoarea de la Asia Express le-a lansat o provocare concurenților, prin care aceștia au fost nevoiți să mărturisească cel mai josnic lucru pe care l-au făcut vreodată. În timp ce Lidia Buble a spus că obișnuia să lovească fetele în școală, iar Natanticu a râs pe seama unui copil cu dizabilități, povestea Adrianei Trandafir i-a emoționat pe toți.

Cu lacrimi în ochi, marea actriță a povestit cum într-un an, chiar de ziua ei de naștere, a fost la un pas să-și piardă viața, fiind în moarte clinică. Adriana Trandafir susține că sufletul i-a părăsit corpul și a văzut cum o doctoriță a luptat pentru a o readuce la viață.

„Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar întotdeauna avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus ‘e moartă’.

M-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ‘astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta’ și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, și după ceva timp m-au readus la viață.”, a spus Adriana Trandafir.

„Vreau să-i spun acum că nu sunt nemernică!”

Actrița regretă faptul că nu a apucat să o revadă mai târziu, să-i mulțumească pentru gestul incredibil, deși își făcuse o promisiune că o va căuta pe cea care a readus-o la viață și va sărbători cu ea în fiecare an triumful asupra morții.

„Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvăluc vine peste noi. Am purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum. Poate că nu mai este.

Știu unde locuiește, dar nu am avut niciodată tăria, puterea, să mă duc să-i mulțumesc. Vreau să-i spun acum că nu sunt nemernică și că am iubit-o tot timpul. O iubesc în continuare și îi mulțumesc că datorită ei sunt mamă și sunt mai departe un om în viață.”, a completat concurenta de la Asia Express.

Urmăriți Playtech.ro și pe