Ce vilă i-a făcut Liviu Vârciu mamei sale într-un cartier de lux din București. Cum arată casa

Liviu Vârciu i-a făcut mamei sale o frumoasă vilă într-un cartier de lux din București. După o perioadă destul de grea, în care s-a confruntat cu mai multe probleme, prezentatorul TV o duce bine, însă muncește „pe brânci“ pentru proiectele sale, care-i aduc însă satisfacția meritată. Acum, Vârciu nu duce lipsă de contracte, astfel că i-a înapoiat banii pe care-i datora lui Nea Marin, ba chiar și-a îndeplinit un vis mai vechi. Mai multe detalii, în continuare.

Liviu Vârciu i-a făcut mamei sale o vilă într-un cartier de lux

Liviu Vârciu a reușit să-și îndeplinească visul de a-și aduce mama mai aproape de el, investind banii agonisiți din contracte şi emisiuni TV într-o casă de toată frumusețea, în care să locuiască cea care i-a dat viață. Liviu și Maria Vârciu au o relație deosebită, astfel că actorul nu a vrut să-și știe mama singură sau departe.

Ultimul an a fost unul plin pentru vedeta de la Antena 1, care s-a împărțit între contracte de publicitate şi filmările pe care le are cu „Prețul corect“, dar și în emisiunea lui Nea Marin. Mai mult, acesta a făcut și numeroase vizite pe şantierul din comuna Dascălu, din judeţul Ilfov, unde i-a construit mamei sale o vilă de nota zece.

Se știe deja că Vârciu a mai construit o casă, una cochetă, în Băneasa, care-i servește drept locuință. În urmă cu opt ani, părinții artistului s-au mutat din Constanța în București, iar acum doi ani, Liviu Vârciu și-a pierdut tatăl. În 2021, el s-a decis să-i construiască mamei sale, doamna Maria Vârciu, o locuinţă mai aproape de familia lui.

Zis și făcut. Artistul s-a mobilizat, a achiziționat un teren și a mers zi de zi pe șantier, până ce vila cu etaj și șapte camere a fost gata.

Citește și: Ce spune Liviu Vârciu despre scoaterea din grila Antenei 1 a lui Nea Mărin și a show-ului „Poftiți pe la noi!“ EXCLUSIV

Cum arată casa

Casa este amplasată chiar în pădure, la stradă, și are în dotare chiar și un coteț pentru găini. Mai mult, Vârciu i-a construit mamei lui și o bucătărie de vară.

Față de celelalte clădiri din zona, vila se deosebește prin ferestrele mari pe care le are, vedeta dându-le indicații muncitorilor pentru fiecare detaliu în plus pe care și l-a dorit.

Construcția a fost realizată în aproximativ patru luni, iar acum este gata să o primească pe mama actorului, care să o însuflețească.

„Liviu este foarte fericit că i-a putut face şi terasă, că poate creşte păsări şi diverse animale de casă şi că se poate desfăşura în voie, poate vrea să pună legume prin spatele casei. Mama lui dispune de tot ce are nevoie şi este şi foarte aproape de băiatul ei, de nepoţi şi de noră. Este fericită că a putut să vadă cum i se construieşte noua locuinţă“, au declarat surse din apropierea actorului pentru click.ro.