Ce spune Liviu Vârciu despre scoaterea din grila Antenei 1 a lui Nea Mărin și a show-ului „Poftiți pe la noi!” EXCLUSIV

Ce spune Liviu Vârciu despre scoaterea din grila Antenei 1 a lui Nea Mărin și a show-ului „Poftiți pe la noi!” EXCLUSIV
Ce spune Liviu Vârciu despre scoaterea emisiunii lui Nea Mărin din grila Antena 1?

Liviu Vârciu refuză să ia în calcul o oprire definitivă a emisiunii, transmițându-le fanilor că un asemenea pericol nu le amenință producția preferată. Actor, cântăreț și vedetă de televiziune, în egală măsură, Vârciu spune că rar poți întâlni un personaj ca nea Marin, prezentatorul show-ului.

Ce crede Liviu Vârciu despre emisiunea lui Nea Mărin: ar urma să fie scoasă din grila Antena 1

Liviu Vârciu, unul dintre colaboratorii apropiați ai lui nea Marin, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară!”, de la Antena 1, susține că nici nu ia în considerare ipoteza conform căreia producția va fi oprită temporar. În opinia sa, emisiunea își va urma mersul firesc al oricărei producții de televiziune, care cunoaște la vremea ei, inclusiv în perioada de atracție maximă, perioade de filmare, dar și de relaș, în egală măsură.

„Eu vă spun sincer că nu cred că această emisiune se va opri. Da, acum a intrat într-o perioadă de pauză, fiindcă asta se întâmplă cu toate producțiile de televiziune.

E o vreme în care lucrezi ca un disperat pentru ea, să-ți iasă cât mai bine, când filmezi, cum e cazul nostru, mai peste tot în țară, dar și o perioadă când emisiunea se întrerupe, când abordezi un unghi nou sau idei noi!”, a declarat Liviu Vârciu pentru playtech.ro.

Anunțul făcut live

Fanii emisiunii au putut urmări live, zilele trecute, cum nea Marin e înștiințat că emisiunea sa de suflet ar urma să se încheie. Ba chiar pentru totdeauna. Fiindcă ea ar fi scoasă din grila de programe a celor de la Antena 1. Însă Liviu Vârciu refuză să ia în calcul o oprire definitivă a emisiunii, transmițându-le fanilor că un asemenea pericol nu le amenință producția preferată.

„Sezonul care tocmai s-a difuzat pe post a fost filmat cu mare greutate, pe parcursul anului trecut. Pe o mare parte din acel an, care a fost unul cu multe probleme, din cauza pandemiei, în care au trebuit respectate și perioadele de timp în care nu am putut filma din cauza efectelor infectării cu COVID-19, dar și din alte probleme, unele care au ținut de viața personală a celor din distribuție.

Ca atare, nu a fost simplu să facem acele filmări! Însă a ieșit o treabă excelentă. Iar din toată povestea asta a ieșit la suprafața marele personaj al emisiunii. Care e categoric nea Marin, cel puțin în opinia mea!”, a adăugat Liviu Vârciu.

Ce crede Vârciu

„Mâna dreaptă” a lui nea Marin susține că se așteaptă ca la vară, poate în iulie, poate mai devreme chiar, filmările să repornească ca o furtună, pentru pregătirea sezonului următor.

Actor, cântăreț și vedetă de televiziune, în egală măsură, Vârciu spune că rar poți întâlni în viață un personaj ca nea Marin: „Cine nu-l cunoaște nu poate înțelege ce e în sufletul acestui om. Dar categoric el e cel ce dă viață acestei emisiuni!”.

Ce bănuieli a avut despre nea Mărin

Bun cunoscător al înțelesurilor cuvintelor pe care le poate folosi o vedetă, Liviu Vârciu nu se dă în lături nici să-și laude colegul, nici să-l zugrăvească în culori mai puțin așteptate. Și asta chiar dacă caracterizarea sa te poate surprinde, uneori, prin realismul ei:

„Nea Marin e în viața de zi cu zi, așa cum îl vedeți în emisiune. Și eu am fost tentat, demult, la începutul colaborării, să-l bănuiesc că preferă să joace teatru. Dar nu e așa! M-am înșelat! Cum îl vedeți pe televizor, acasă, așa e și în viața de zi.

Uneori, poate fi un părinte mai minunat ca propriul tată. A doua zi trece în postura unui dascăl de țară sau chiar a unui gardian de la Auschwitz. Așa e el! Trece de la o stare la alta când nu te aștepți! Dar pe toate le face din suflet! E un om minunat, fără egal”.

  • Colaborează de 12 ani

Liviu Vârciu și nea Marin colaborează de 12 ani, iar ultimul l-a ajutat pe mai tânărul său coleg și cu bani, când a fost nevoie, sau când artistul a avut nevoie să-și termine casa visurilor sale.