Ce viciu are Ștefan Bănică Jr., de fapt. Acum l-a preluat și Radu, fiul lui

Ce viciu are Ștefan Bănică Jr., de fapt. Acum l-a preluat și Radu, fiul lui
Ce viciu neștiut are Ștefan Bănică Jr?

S-a aflat ce viciu are Ștefan Bănică Jr.! De asemenea, fiul său cel mare îi calcă pe urme și în privința acestui lucru. Radu Ștefan a oferit detalii neștiute din viața tatălui său extrem de iubit în România. ,,Tata e consumator de…”, a spus tânărul. Fanii juratului de la emisiunea ,,X Factor” știu puține amănunte picante din viața starului. pentru că acesta a fost dintotdeauna o persoană discretă, deși cunoaște de zeci de ani succesul.

Ce viciu are Ștefan Bănică Jr: fiul cel mare iubește și el asta

Majoritatea oamenilor au câte un viciu, iar printre ei se află și celebrul Ștefan Bănică Jr. Acesta poate să fie mândru de o carieră impresionantă, dar și o familie impecabilă. Bărbatul are trei copii, iar fiul cel mare îi calcă pe urme. Radu Ștefan se pregătește să încheie cursurile de actorie de la UNATC, are o viață socială plină și potrivită vârstei sale, dar se ocupă și de propriul business.

Mai exact băiatul deține o cafenea care urmează să sufere o serie de modificări în viitorul foarte apropiat. Concret, locația se va transforma într-o vinotecă. Tânărul s-a gândit la acest lucru pentru că există mulți băutori de vin, iar cel care l-a inspirat a fost chiar tatăl său.

,,Cafeneaua și business-ul în general e hobby-ul meu. Cum îți faci tu timp pentru hobby, așa îmi fac și eu timp pentru cafenea! Și acum chiar am un nou proiect, în colaborare cu cafeneaua, o să mă axez pe vinuri. Așa că o să lansez un magazin de vinuri!

Tata e consumator de vin, mama la fel, și a început să îmi placă și mie. Mi se pare o industrie foarte frumoasă și vreau să fac parte din ea!”, a mărturisit Radu Ștefan, pentru cancan.ro.

Afacerea impresionantă a tânărului

Radu Ștefan Bănică este afacerist la 20 de ani. Cel din urmă a deschis în urmă cu câteva luni o cafenea în buricul Capitalei, iar afacerea merge fantastic. Localul este cochet și pune la dispoziție clienților un mic dejun copios sau un brunch delicios.

De asemenea, există și oferte precum: un sandviș cu somon sau șuncă alături de o cafea sau un prosecco răcoritor. Cafeneaua este deschisă de luni până vineri, de la orele 08:00 până la 19:00. În weekend, programul este de la ora 09:00 până la 19:00.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-au împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, a anunțat Radu Ștefan Bănica, atunci când și-a inaugurat propria sa afacere.