Ce vacanță își face Selly. Ce locație uimitoare a ales, alături de iubită

Ce vacanță își face Selly. Ce locație uimitoare a ales, alături de iubită
Selly a uitat de pandemie şi a plecat în vacanţa cu iubita

Andrei Șelaru şi-a luat o binemeritată vacanţă. Deşi ne aflăm în plină pandemie de coronavirus iar restricţiile sunt din ce în ce mai dure, Selly şi-a luat iubita şi au plecat într-un loc în care luxul e la el acasă.

Selly şi iubita au plecat în vacanţă

Selly a lăsat YouTube-ul pentru câteva zile şi a plecat în vacanţă. Nu i-a mai păsat, se pare, nici de pandemie sau restricţii. Celebrul vlogger a ales, desigur, una dintre cele mai luxoase destinaţii. Este vorba despre Dubai. Andrei şi Smaranda, iubita artistului, s-au fotografiat în celebrul Burj Park şi au pus imaginea pe Instagram pentru a-şi ţine la curent fanii cu tot ceea ce fac.

Imaginea a strâns rapid peste 100.000 de “inimoare”, semn că cei doi sunt iubiţi de internauţi. Selly şi Smaranda sunt împreună de doi ani şi au fost colegi de bancă în liceu. De curând, cei doi au intrat cu note mari la facultăţile dorite. Celebrul vlogger a ales o facultate de renume din Capitală, care este acreditată atât în SUA, cât și în Europa, iar tânăra doreşte să devină medic, prin urmare este studentă la Universitate de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Locaţia uimitoare aleasă de Selly pentru vacanţă
Locaţia uimitoare aleasă de Selly pentru vacanţă

Selly a criticat aspru sistemul de învăţământ românesc

Cu aproape trei milioane de abonaţi la contul său de YouTube, tânărul din Craiova a vorbit, în această vară, despre sistemul de învăţământ românesc. Acesta a tras un semnal de alarmă în speranţa că se va schimba ceva în viitor.

“Problema mea nu e cu vreun liceu sau cu vreun profesor, problema mea este cu programa şcolară şi cu materia care este predată în şcolile din România. Pentru că ce învăţăm noi la şcoală nu are legătură cu realitatea, şi asta este o mare mare problemă. Şi nu am inventat eu asta, există oameni mult mai inteligenţi decât mine care au aceeaşi părere.

Uitaţi-vă puţin cum se schimbă lumea din jurul vostru, gândiţi-vă puţin la ce telefon aveaţi acum 10 ani, de exemplu, şi ce telefon aveţi acum. Gândiţi-vă efectiv cum arăta lumea din jurul vostru acum 20 de ani şi cum arată acum, la cât de mult a avansat tehnologia.  Şi în lumea asta super modernă, super digitalizată, unde lucrurile se schimbă foarte, foarte repede, lucrurile pe care noi le învăţăm la şcoală au rămas aceleaşi cam de 30 de ani încoace”, a spus Andrei Şelaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI