Selly nu a fost văzut așa niciodată. Cât de trist părea vloggerul la un bar din București

Selly nu a fost văzut așa niciodată. Cât de trist părea vloggerul la un bar din București
Selly, îngrijorat în toiul petrecerii. Vedeta s-a retras pentru a-și pune gândurile în ordine

Selly a dat uitării mulțmea de prieteni și a ales să stea izolat o vreme. Acesta deși se afla la o petrecere alături de cunoscuți, ceva care îl îngrijora foarte tare l-a smuls din mijlocul distracției. Vlogger-ul părea foarte trist, iar astea le-a adus îngrijorarea fanilor.

Selly, îngrijorat în toiul petrecerii. Vedeta s-a retras pentru a-și pune gândurile în ordine

Andrei Șelaru i-a pus pe gânduri pe fanii săi după recenta apariție. Tânărul deși era înconjurat de oameni dragi, iar prietena sa râdea cu gura până la urechi, a ales să se retragă în lumea sa, iar cu privirea în telefon a continuat toată seara. E clar că ce s-a întâmplat l-a făcut să se îngrijoreze, astfel nu și-ar fi lăsat prietenii baltă, deși se afla în mijlocul lor. Nu se știe ce a pățit tânărul, dar este probabil ca întâlnirea cu Anisie care nu a ieșit coform planului să-l fi afectat măcar puțin.

Paparazzi ciao.ro l-au surprins pe talentatul puși la o masă dintr-un restaurant al Capitalei. Toată lumea părea că se distrează, numai vlogger-ul nostru avea toată atenția ațintită asupra telefonului. În timpul acesta, mai lua câte o îmbucătură din cele comandate. Selly se pare că ar suferi din cauza faptului că tocmai ministrul Educației l-a lăsat cu buza umflată și nu a binevoit să-și facă apariția în cadrul mult așteptatei dezbateri. După cele întâmplate, tânărul a ținut să-i transmită oficialului un mesaj destul de dur.

Selly, îngrijorat în mijlocul unei întâlniri relaxate cu prietenii (Sursa Foto: ciao.ro)
Selly, îngrijorat în mijlocul unei întâlniri relaxate cu prietenii (Sursa Foto: ciao.ro)

„Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniţi cu un puşti de 19 ani?”

„O să fiu scurt şi la obiect. După ce ieri (miercuri, 7 octombrie) Ministrul Educaţiei, doamna ministru Monica Anisie, le-a confirmat celor de la Pro Tv că vrea să participe la o dezbatere cu mine, ba chiar a zis că este încântată să ia parte la o astfel de dezbatere, astăzi (joi, 8 octombrie) s-a răzgândit. A spus că, deoarece cresc cazurile de COVID, nu va mai veni şi va trimite în schimb un ministru secretar de stat. Nu vă e doamnă, aşa, un pic ruşine să ne anunţaţi că veniţi şi după aia să ne lăsaţi baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniţi cu un puşti de 19 ani? Am eu faţă de prost ca să vă cred că motivul real pentru care nu mai veniţi e Covid-ul? Dacă ăsta e cu adevărat motivul, de ce nu facem dezbaterea online? Eu de aici, de la mine de acasă, dumneavoastră de la minister, nu trebuie să ne întâlnim. Şi dacă, într-adevăr e un risc ridicat de Covid, de ce vă trimiteţi secretarul de stat? Adică secretarul de stat să ia Covid-ul, iar dumneavoastră să fiţi în siguranţă. Asta face un lider? Asta înseamnă grija faţă de angajaţii dumneavoastră, persoana care ar fi venit acolo nu s-ar fi expus la aceleaşi riscuri ca şi dumneavoastră?”
Andrei Șelaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI