Selly, decizie total surprinzătoare. Dă în judecată postul România TV și cere o sumă incredibilă

Selly, decizie total surprinzătoare. Dă în judecată postul România TV și cere o sumă incredibilă
Selly dă în judecată România TV

Postul de televiziune România TV primește o lovitură cruntă din partea Vloggerului Selly. Tânărul este de părere că anumite materiale difuzate de RTV i-au afectat grav imaginea. Așadar, Andrei Șelaru a decis să ceară postului TV daune morale consistente.

Dă în judecată postul România TV și cere o sumă incredibilă

Vloggerul a vorbit cât se poate de serios atunci când a spus că va da postul de televiziune în judecată. Selly a confirmat azi că va încerca să obțină suma de 100.000 de euro de pe urma procesului care urmează să înceapă.

Declarațiile pe care Selly le-a oferit astăzi site-ului Pagina de Media arată că vloggerul este cât se poate de decis în privința procesului:

”După farsa cu accidentul, cei de la România TV au pornit o campanie de linșaj mediatic la adresa mea. Le cer 100.000 de euro daune morale, pentru afectarea imagini mele, pentru impactarea reputației.

Pe lângă cei de 100.000 de euro, mai am câteva cereri. Una este obligarea România TV să difuzeze, pe cheltuiala lor, hotărârea definitivă, în termen de cinci zile de la emitere și plata cheltuielilor de judecată”, a spus Selly.

Selly cere o sumă incredibilă
Selly cere daune morale consistente

Punctul de la care a pleca conflictul

Totul a pornit după ce Selly a oferit o informație falsă pe rețelele de socializare. Vloggerul susținea că a avut un accident de mașină, iar știrea a fost preluată de majoritatea mijloacelor media. Falsul accident a fost difuzat și de postul România TV, acesta fiind și scopul tânărului. Andrei Șelaru declara atunci că și-a dorit să dovedească faptul că RTV difuzează știri fără să le verifice.

Începând de atunci, între cele două părți a pornit un adevărat război, iar câștigătorul se va decide la finele procesului care deja a început. Tânărul vlogger susține că informațiile apărute ulterior pe postul de televiziune au avut un efect negativ asupra imaginii sale.

”Acesta este prejudiciul moral pe care eu consider că l-au provocat prin acele știri false. Acestea păcăleau privitorii că eu am probleme cu poliția, că poliția mă anchetează.

Cum că am primit bani de la Viorica Dăncilă și de la PSD. Dar și pentru cele de dinainte de farsa cu accidentul, când au pus pe burtieră “prezentator împușcat de milionarul Selly”.

Este un prejudiciu moral. Se uitau 500.000 de oameni la emisiunea lui Ioan Korpos și consider că prejudiciul este justificat. Am primit apeluri de la rude, de la prieteni, de la cunoscuți, care mă întrebau dacă este adevărat ce se spune despre mine pe post. Asta înseamnă că au avut efect”, a mai declarat Andrei Șelaru pentru sursa citată.