04 aug. 2021 | 12:57

Ce va face Prințul Harry după moartea Reginei Elisabeta, de fapt. Totul s-a aflat acum, dar el neagă

News
Ce va face Prințul Harry după moartea Reginei Elisabeta, de fapt. Totul s-a aflat acum, dar el neagă

Ce va face Prințul Harry după moartea Reginei Elisabeta, de fapt. Totul s-a aflat acum, deși acesta neagă.

Purtătorul de cuvânt al prințului Harry desființează zvonurile conform cărora cea de-a doua carte a ducelui de Sussex va fi lansată după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

Miercuri, 4 august, un purtător de cuvânt al Prințului Harry a declarat, pentru Us Weekly, că afirmația, care a fost inițial făcută de DailyMail din Marea Britanie, este falsă.

Deși tânărul de 36 de ani are un contract de patru cărți, niciuna dintre lansările memoriilor nu este condiționată de problemele de sănătate ale Reginei Elisabeta a II-a sau de decesul acesteia.

DailyMail a susținut inițial că Harry a fost de acord cu o „afacere profitabilă cu patru cărți, a doua urmând a fi lansată doar după moartea bunicii lui”.

Ce va conține cartea Prințului Harry

La începutul acestei luni, Random House a anunțat că Harry scrie un „memoriu intim” care se așteaptă să fie lansat la sfârșitul anului 2022. Din primele informații, cartea va conține detalii personale din viața Prințului, despre rolul de soț și tată, precum și dezvăluiri din cariera sa militară. Se știe că Harry a fost de două ori pe front, în Afganistan.

„Scriu asta nu ca Prințul care m-am născut, ci ca omul care am devenit”, a spus Harry într-o declarație.

„Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, iar speranța mea este că, relatând povestea mea – plusurile și minusurile, greșelile și lecțiile învățate – pot demonstra că, indiferent de unde venim, avem mult mai multe lucruri în comun decât credem. Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele și sunt încântat că oamenii vor citi o relatare sinceră despre viața mea, veridică și personală.”, a relatat Ducele de Sussex.

Condițiile financiare nu au fost dezvăluite. Prințul va dona banii din încasări în scopuri caritabile, potrivit Random House.

Anunțul a venit la patru luni după ce Harry și soția sa, Meghan Markle, au zdruncinat opinia publică mondială în timpul interviului lor cu Oprah Winfrey lângă casa cuplului din Montecito, California.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre singurătate și sinucidere, sentimente pe care le-a avut înainte de a părăsi Anglia, anul trecut. Iar Harry a recunoscut tensiunile care există între el și tatăl său, prințul Charles, din cauza deciziei de a se retrage de la îndatoririle sale regale și de a se căsători cu actrița americană Meghan Markle.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Eliminare surpriză la Survivor All Stars. Tensiuni între concurenții rămași în concurs
EVZ.ro
Devine ilegal în România. Aceste persoane NU mai pot avea PERMIS
Capital.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro