Ce e obligată Kate Middleton să facă de către Regina Elisabeta, din cauza Prințului Harry. S-a aflat tot

Veste mare pentru soția prințului William. Ce obligație are acum Kate Middleton, din cauza prințului Harry. Anunțul a fost făcut oficial de către reprezentanții coroanei britanice. Ce spune ducesa de Cambridge despre noile ei îndatoriri.

Ce o obligă regina Elisabeta pe Kate Middleton să facă din cauza Prințului Harry

Kate Middleton va primi noi îndatoriri, notează presa internațională. Se pare că soția prințului William va prelua rolul de patron al Uniunii de Fotbal de Rugby și Ligii de Fotbal de Rugby, după ce cum natul ei, prințul Harry, a fost decăzut din acest rol.

Ducesa de Cambridge va prelua două dintre rolurile prințului Harry, după ce regina i-a luat titlurile ducelui de Sussex. Prințul Harry a renunțat la îndatoririle regale anul trecut, când s-a mutat în California împreună cu soția sa Meghan Markle.

Prințul Harry, un mare fan al rugby-ului, care a jucat anterior acest sport, a fost vice-patron al RFU din 2010 până în 2016, înainte de a prelua postul de regină de la Queen.

Monarhul în vârstă de 95 de ani i-a acordat, de asemenea, patronajul RFL în 2016 și a desfășurat tragerea la sorți pentru viitoarea Cupă Mondială din ianuarie 2020, la apogeul saga „Megxit”.

Kate Middleton a practicat trei sporturi, în tinerețe

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, va deveni patronă a Rugby Football Union și Rugby Football League înainte de Cupa Mondială a Ligii din octombrie din Anglia, relatează jurnaliștii de la Daily Mirror.

Înseamnă că atunci când Țara Galilor și Anglia se vor întâlni în cele șase națiuni, rivalitatea va fi resimțită în mod deosebit acut în gospodăria din Cambridge, deoarece prințul William deține rolul echivalent la Welsh Rugby Union.

Puțini sunt cei care știu că soția prințului William a jucat tenis și hochei, în tinerețe. De asemenea, ducesa de Cambridge a și navigat de la o vârstă fragedă, susținând mult timp beneficiile fizice și mentale ale sportului.

Kate Middleton patronează clubul All England Lawn and Tennis Croquet, al Asociației Lawn Tennis, SportsAid și 1851 Trust, care lucrează cu tineri.

Cu mult înainte de căsătoria din 2011 cu William, Kate și familia ei își planificau weekendurile în jurul meciurilor internaționale de rugby. Ducesa a participat la Cupa Mondială din 2015 din Anglia și la confruntarea din 2017 a celor șase națiuni dintre Franța și Țara Galilor la Paris.

„Dacă am pierde, tatăl meu ar fi într-o stare de disperare pentru restul după-amiezii, de parcă ar fi pierdut chiar el însuși jocul”, a declarat Pippa Middleton, cumnata prințului William, pentru Vanity Fair în anul 2014.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI