Dezvăluiri picante în biografia Prințului Harry. Ce detalii vor apărea despre fostele iubite

Dezvăluiri picante în biografia Prințului Harry. Ce detalii vor apărea despre fostele iubite
Dezvăluiri picante în biografia Prințului Harry. Ce detalii vor apărea despre fostele iubite

Prințul Harry pregătește o biografie în care vor fi și dezvăluiri picante despre fostele lui iubite.

Dezvăluiri picante în biografia Prințului Harry

Soțul lui Meghan Markle plănuiește să o scrie o carte biografică în care să povestească despre greșelile pe care le-a făcut de-a lungul vieții.

Autobiografia va fi publicată anul viitor, iar Prințul Harry spune că va povesti despre parcursul lui în viață. Autoarea britanică Lady Colin Campbell susține că mai multe persoane vor fi nemulțumite de ceea ce vor citi în carte.

Se pare că Prințul Harry a dat detalii despre fostele lui iubite, Chelsy DAVY ȘI Cressida Bonas.

“Cartea lui o să fie ca un ţipăt lung de agonie, despre cât de minunat este acum, dar cât de teribil era în trecut, cât de mult a suferit şi cât de mult l-au dezamăgit oamenii”, a declarat scriitoarea şi mondena britanică. “Cred că nici fostele lui iubite n-o să fie chiar încântate de apariţia acestei cărţi, dar vorm vedea ce-o să se întâmple.”

Autorea mai spune că Meghan Markle este cea care l-a convins pe Harry să își scrie autobiografia.

Ce scrie în cartea Prințului Harry

“Meghan l-a eliberat pe celălalt Harry, cel pe care-l vedem azi şi nu ne place”, spune autoarea.

„Scriu asta nu în calitatea de prinț în care m-am născut, ci în postura de om care am devenit”, a declarat ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani.

Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, iar speranța mea este că, povestind povestea mea – suișurile și coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate – pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim,

avem mai multe în comun decât credem. Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele până acum și sunt încântat ca oamenii să citească o relatare directă a vieții mele, care să fie exactă și veridică în totalitate ”, a spus el.

„Acoperindu-și viața de ochii publicului din copilărie până în zilele noastre, inclusiv dedicarea sa pentru serviciu, datoria militară care l-a dus de două ori pe fronturile Afganistanului și bucuria pe care a găsit-o în a fi soț și tată,

prințul Harry va oferi un portret personal onest și captivant, care să le arate cititorilor că în spatele a tot ceea ce cred că știu se află o poveste umană din care să se inspire, curajoasă și înălțătoare”, este descrisă cartea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI