Ce va face Mellina după ce va fi eliminată de la Survivor România. Locul unde va merge și primele lucruri pe care le va face

Ce va face Mellina după ce va fi eliminată de la Survivor România. Locul unde va merge și primele lucruri pe care le va face
Ce va face Mellina după ce va fi eliminată de la Survivor România. Locul unde va merge și primele lucruri pe care le va face

Mellina a luptat alături de Războinici în confruntarea plină de provocări de la Survivor România 2021, dar puțină lume știe ce va face aceasta în continuare după a fost eliminată din competiție. Ea și-a depășit limitele și a demonstrat că are calități pentru acest show, însă, se pare că ascunde mai multe surprize decât se așteptau fanii ce o urmăresc.

Unde va merge Mellina după ce va fi eliminată de la Survivor România 2021

Mellina deja se află în atenția tuturor, iar aceasta își va continua cariera începută înainte de a participa la show-ul Survivor România. Vedeta a cucerit pe toată lumea încă de când a lansat piesa ‚Poză de album’ în colaborare cu Vescan acum mulți ani, așa că după ce a fost eliminată din competiție se va întoarce la marea ei dragoste, muzica. Cu siguranță pe fani îi așteaptă multe surprize din partea concurentei de la Războinici.

Competiția Survivor România 2021 i-a adus multă popularitate Mellinei, așa că aceasta va profita din plin de atenție atunci când vine vorba despre cariera sa. Cel mai probabil, după ce a fost eliminată din emisiune, artista se va întoarce la București pentru a merge cât mai repede în studio. Reclama pe care și-a făcut-o datorită show-ului o va ajuta să lanseze piesă după piesă, fanii așteptând cu sufletul la gură orice mișcare a sa.

Mellina și-a început cariera în urmă cu 17 ani și este faimoasă în România, dar a preferat să facă parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Deși aceasta este îndrăgostită de muzică și a visat mereu să ajungă cântăreața, a debutat la început ca dansatoare, câștigându-și o bază de admiratori.

”Era dansatoare, acum mai bine de 10 ani, prin 2009-2010, lucra mai ales pentru Kamara și, apoi, a colaborat și cu interpreta Sylvia Sârbu. Fusese se majoretă, în trupa Abracadabra, având certe calități de balerină. Apoi, și-a urmat visul și a devenit cântăreață”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, un fost colaborator al artistei.

Cum și-a început Mellina cariera

Mellina a absolvit Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară. Aceasta a participat la multe festivaluri și concursuri muzicale, dar s-a lansat în industrie în 2011 prin piesele ‚My Life’ și ‚Can’t Hide’ pe care le-a lansat în colaborare cu băieții de la That’s Right și Bogdan Ioan. Totuși, Mellina, pe numele ei real, Mădălina Dumitru, nu arăta așa cum o știe toată lumea la începutul carierei sale.

 ”Era puțin mai plinuță la acea vreme, era blonduță, vopsită. Nu începuse încă să facă sport la greu, pentru că Mellina este, acum, o împătimită a mișcării fizice. Era frumușică, dar foarte, foarte cuminte, o fată la locul ei. Voia să ajungă, încă de pe atunci, celebră, făcea ore de canto, se descurca bine. Apoi abia, cu ajutorul unor prieteni de-ai ei, din showbiz, a reușit să intre într-un studio de înregistrări și a dat lovitura ca solistă.”, ne-a mai dezvăluit mai spus în exclusivitate sursa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI