Exclusiv: Adevărul despre ”Războinica” Mellina, bomba sexy de la Survivor. Din ce obișnuia să își câștige banii la începutul carierei

Exclusiv: Adevărul despre ”Războinica” Mellina, bomba sexy de la Survivor. Din ce obișnuia să își câștige banii la începutul carierei
Detalii despre Mellina, Războinica de la Survivor: din ce obișnuia să își câștige banii la începutul carierei

Mellina, una dintre cele mai bune fete din echipa ”Războinicilor”, de la ”Survivor România”, se află în prima linie a showbiz-ului de mai bine de 17 ani. Reporterii playtech.ro au aflat, în exclusivitate, amănunte incredibile din trecutul ei.

În copilărie, a fost majoretă în ”Abracadabra”, iar în urmă cu 17 ani a fost dansatoarea lui Kamara

Mellina, cîntăreața care, deși este faimoasă în România, a preferat să facă parte din echipa ”Războinicilor”, de la Survivor România, a debutat, pe scenă în urmă cu 17 ani, alături de celebrul artist Kamara.

”Era dansatoare, acum mai bine de 10 ani, prin 2009-2010, lucra mai ales pentru Kamara și, apoi, a colaborat și cu interpreta Sylvia Sârbu. Fusese se majoretă, în trupa Abracadabra, având certe calități de balerină. Apoi, și-a urmat visul și a devenit cântăreață”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, un fost colaborator de-al senzualei Mellina.

Mai mult decât atât, ne-a explicat aceeași sursă, Mellina nu avea talia de viespe de acum: ”Era puțin mai plinuță la acea vreme, era blonduță, vopsită. Nu începuse încă să facă sport la greu, pentru că Mellina este, acum, o împătimită a mișcării fizice. Era frumușică, dar foarte, foarte cuminte, o fată la locul ei. Voia să ajungă, încă de pe atunci, celebră, făcea ore de canto, se descurca bine. Apoi abia, cu ajutorul unor prieteni de-ai ei, din showbiz, a reușit să intre într-un studio de înregistrări și a dat lovitura ca solistă”, ne-a mai dezvăluit, în exclusivitate pentru playtech.ro, sursa noastră.

A încercat să ajungă la ”Exatlon”, la ”Războinici”, dar a fost refuzată pentru că era prea firavă

În altă ordine de idei, Mellina nu a vrut sub nicio formă să fie în echipa ”Faimoșilor”, deși ar fi putut să ajungă acolo având în vedere că este extrem de cunoscută și că succesul ei în muzică s-a cuantificat în mai multe hit-uri și momente în care a ocupat primul loc în topurile muzicale.

”Solista Mellina a încercat acum vreo doi ani să ajungă la ”Exatlon”, la ”Războinici”, dar a fost refuzată pentru că era prea firavă. Dar s-a ambiționat, a făcut și mai mult sport, și-a crescut rezistența și, până la urmă, a ajuns la Survivor, în echipa Războinicilor. Spunea că nu vrea să fie la Faimoși, preferă să fie într-o echipă fără vedete”, ne-a mai precizat sursa playtech.ro.

Care este numele adevărat al ”Războinicei” Mellina

Mellina a absolvit Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. S-a lansat în muzică în 2011, cu piesele „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan, a compus piese pentru diferiţi artişti din ţară, cât şi din străinătate, precum: Robin DeVille -Just The Way I Am” (feat. Ivan Garcia) sau Zelish- I Won’t Give Up & Forever You & Me”. În ultima vreme a colaborat și cu Kamara, din nou, dar de această dată în plan muzical, moment în care, de altfel, l-a cunscut pe Musty, colegul ei din echipa Războinicilor de la Survivor. Mădălina Dumitru este însă numele din buletin al Mellinei.

Mellina este cea mai harnică dintre ”Războinici”: A adunat 19 victorii în 26 de meciuri jucate

Mellina pare firavă, dar, în realitate, a reușit să ocupe un loc onorant în echipa ”Războinicilor”, ea reușind să fie pe primul loc ca eficiență în obținerea punctelor împotriva ”Faimoșilor”. Până acum, la ”Survivor”, Mellina a reușit să adune 19 victorii în 26 de meciuri jucate, iar la ultima ediție a emisiunii a stabilit și un nou record printre concurenți: trei meciuri, trei victorii.

”Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea. Am colindat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la ”Survivor” am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige! ”, a declarat Melina la începutul acestei ediții a Survivor.