Ce va face Daniela Gyorfi cu apartamentul din Dristor, la 8 ani de la decesul mamei sale EXCLUSIV

Ce va face Daniela Gyorfi cu apartamentul din Dristor, la 8 ani de la decesul mamei sale EXCLUSIV
Ce va face Daniela Gyorfi cu apartamentul din Dristor,

Daniela Gyorfi a decis ca, din vară, să se mute în vila din Otopeni, pe care a achiziționat-o pe sute de mii de euro, în pandemie. Solista ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre marea schimbare de domiciliu, alături de fiică și de George Tal, dar ne-a dezvăluit și ce va face cu vechiul apartament, din Dristor, în care a locuit și mama ei, Anica: ”Aici sunt toate amintirile mele”, susține cântăreața.

Daniela Gyorfi și-a cumpărat o vilă în Otopeni, cu trei dormitoare și cu trei băi: ”Neam de neamul meu n-a avut așa ceva”

Solista Daniela Gyorfi și-a dorit o casă mai spațioasă, mai ales că fiica ei, Maria, a crescut. Astfel, în pandemie, artista a achiziționat o vilă în Otopeni, cu trei dormitoare, living, bucătărie și cu trei băi. Ea face acum haz de necaz, căci casa mai trebuie și mobilată și a cam ajuns la fundul sacului, cu banii:

“Știi proverbul ăla „Neam de neamul meu nu a avut așa ceva. Dacă trăia mama săraca așa îmi zicea. Nu este ceva extraordinar, dar după atâția ani de zile în care am muncit și ne-am chinuit…bine o să ajung ca regretatul domn Dem Rădulescu, să mă vezi că o să cânt pentru o ușă, pentru un geam, cânt pentru un pat. El îmi spunea: „Unguroaico, azi cânt pentru balamale„. Ei, așa o să ajung și eu”, declara ea, la PRO TV, imediat după ce a devenit proprietară.

Se mută la vară în noua casă: ” Fiica mea își adoră învățătoarea, așa că aștept să termine anul școlar”

Daniela mai amână un pic schimbarea de domiciliu, alături de George Tal, care îi este și impresar, și de fiica lor, Maria: ”Fiica mea își adoră învățătoarea, așa că aștept să termine anul școlar, ca să ne mutăm din Dristor în Otopeni. Până în vară, tot caut mobilă, sunt cam sucită, mă decid greu, când e să aleg, dar mai este timp”, ne-a declarat Daniela Gyorfi, pentru impact.ro.

”Sincer, nu cred că voi închiria apartamentul din Dristor. Aici sunt toate amintirile, camera mamei, copilăria fiicei mele”.

Întrebată de reporterii impact.ro ce va face cu actualul apartament, în care a locuit, din 1986 și până la sfârșitul vieții, și mama ei, Daniela Gyorfi ne-a mărturisit:

”Sincer, nu cred că îl voi închiria, aici sunt toate amintirile mele, camera mamei, copilăria fiicei mele, povestea mea de dragoste. E casa cu amintiri. Dacă închiriez nu iau nici mare lucru pe apartament, vreo 250 de euro lunar, și poate îl găsesc și distrus. Prefer să-l țin, poate pentru fiica mea, când va fi mare”.

Mama Danielei Gyorfi paralizase, după ce căzuse de pe o scară. Anica a încetat din viață în urmă cu 8 ani

Daniela Gyorfi și-a adorat mama, care paralizase după ce căzuse de pe o scară. Ce povestea femeia, la Kanal D, înainte de a părăsi această lume:

”Am alunecat de pe scară, voiam să șterg un tablou. Aveam o scară pe afară și m-am agățat de scară și țin minte că mi-a alunecat piciorul drept și apoi stângul și am venit în vârfurile picioarelor și m-am lovit de o bară. Nu mi-am simțit picioarele de atunci. O vecină m-a tras de picioare și i-am spus să mă lase așa.

M-am lovit la coloană la vertebră și s-a secționat măduva, dar nu în totalitate. Am avut ghinion că nu a fost doctorul Panoza lângă mine, a fost altcineva, poate mergeam acum într-un cadru, ceva. De atunci am făcut 30 de operații. Daniela s-a chinuit cu mine. Daniela mă întorcea, ea mă spăla, ea îmi spăla scutecele, așa mică cum era ea”.

Anica a încetat din viață în urmă cu 8 ani, după o lungă suferință.