Ce a făcut Mircea Badea când s-a întâlnit cu tatăl lui Codin Maticiuc. „El nu mă suportă pe mine”

Ce a făcut Mircea Badea când s-a întâlnit cu tatăl lui Codin Maticiuc. „El nu mă suportă pe mine”
Mircea Badea, gest neașteptat când a aflat că stă la masă cu tatăl lui Codin Maticiuc

Codin Mariciuc a povestit despre o întâlnire pe care a avut-o Mircea Badea cu tatăl său. Celebrul actor și scriitor a mărturisit că prezentatorul TV nu îl suportă. Ce gest a făcut jurnalistul și cum a reacționat imediat când a aflat că vor sta cu toții la o masă?

Gestul neașteptat făcut de Mircea Badea: ce a făcut când s-a întâlnit cu tatăl lui Codin Maticiuc?

Codin Maticiuc a povestit despre o întâmplare aparte și despre reacția unui personaj bine cunoscut în spațiul public. Mai exact, actorul a oferit câteva detalii despre o întâlnire dintre el, tatăl său și Mircea Badea.

Codin a spus că îl apreciază pe prezentatorul TV pentru că este inteligent și are simțul umorului, dar mai ales pentru că are principii. Regizorul a dat și un exemplu pentru a demonstra de unde vin părerile bune asupra jurnalistului.

Vedeta a povestit cum în cadrul unei întâlniri s-au găsit la o masă cu mai mulți oameni, printre care tatăl său și iubitul lui Carmen Brumă. Moderatorul și-a exprimat de o bună vreme antipatia față de actor, motiv pentru care a respectat faptul că se afla cu părintele său alături pentru a nu-i oferi o stare de disconfort, dar și pentru a nu da dovadă de ipocrizie.

Maticiuc a mărturist că l-a respectat în mod special pentru acest detaliu pentru că s-a întâlnit cu situații extrem de incomode și urâte în care cei care îl vorbeau pe la spate îl salutau cu o foarte mare ușurință în public. Cel din urmă l-a felicitat pe jurnalist pentru faptul că ‘și-a ținut linia’.

„El nu mă suportă pe mine…”

„Mi-ar plăcea să-l invit pe Mircea Badea la podcastul meu, dar sunt sigur, 99,99%, că nu ar veni. El nu mă suportă pe mine, dar respect că este inteligent și are simțul umorului. Și mai respect un lucru care spune multe despre el. S-a nimerit odată la masă cu tata. Era o masă cu mai mulți.

Când a aflat că acolo era și tata, Mircea Badea a spus: „eu nu vreau să mai stau aici… că dacă eu vorbesc de rău pe de omul ăla, nu am cum să stau aici”. Respect gestul lui. Mulți jurnaliști nu au făcut asta.

Mă vorbeau de rău pe mine sau pe tata, pe la niște posturi de televiziune, apoi când ne întâlneam, veneau foarte cordial către noi, ne salutau. Eram siderați de cum ieri erau într-un fel, a doua zi în alt fel. Era greu de înțeles. În schimb, Mircea Badea a fost diferit. Și-a ținut linia, lucru pe care l-am respectat, și atunci când s-a ridicat de la masă (n.r. – unde era tatăl lui Maticiuc)”, a povestit Codin Maticiuc în podcastul său – LA MIJLOC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI