Ce trebuie să ții neapărat în dormitor. Toți românii trebuie să facă această mutare genială

Ce trebuie să ții neapărat în dormitor. Toți românii trebuie să facă această mutare genială
Ce obiecte trebuie să ții în domitorul tău?

Românii trebuie să țină cont de această mutare genială. Cu siguranță vor vedea imediat diferențele după ce vor încerca acest truc ce îi ajută în amenajarea utilă a dormitorului. Ce trebuie să ții în camera în care dormi?

Ce obiect trebuie să ții în dormitor?

Oamenii au stat mult în case din cauza crizei sanitare, iar în acest timp au încercat din răsputeri să-și facă locuința un loc din ce în ce mai primitor. Majoritatea au fost atenți la detalii pe care până acum nu le băgau în seamă și au început să decoreze altfel fiecare cameră.

Mulți au auzit de diverse sublinieri ale specialiștilor care au indicat că nu e bine să ai plante în dormitor, lucru care este adevărat pentru că îți iau din oxigen. Nu trebuie să te privezi de frumusețea și prospețimea lor, ci trebuie să fii atent la ce alegere faci.

Există cinci plante cu care poți dormi liniștit pentru că nu eliberează dioxid de carbon în timpul nopții și te scapă de toxinele prezente în vopseaua din pereți, în adezivii finisajelor, în lacul mobilierului sau chiar proveniți din detergentul cu care speli de regulă lenjeriile de pat.

Astfel de metode de înfrumusețare a încăperii te pot stimula și din punct de vedere al energiei. Mulți oameni care au obiceiul de a avea flori în casă au mărturisit că acestea le dau o notă de liniște plin simplitatea și puritatea lor.

De asemenea, este indicat să înfrumusețezi pereții cu tablouri sau chiar cu poze cu tine printate pe pânză. Acestea aduc un aer cald și îi ajută pe cei care îți calcă pragul să te cunoască mai bine prin prisma alegerilor tale.

  • Plante pe care să le ai în camera în care dormi:

Palmierul Areca (Dypsis lutescens)
Feriga de camera (Nephrolepis exaltata)
Gerbera (Gerbera jamesonii)
Planta eterna (Zamioculcas zamiifolia)
Limba soacrei (Sansevieria laurentii)

Idei pentru locuință

Pentru a da senzația unei locuințe mai mari trebuie să ai atenția îndreptată spre anumite detalii. E recomandat să pui accent pe spațiile de depozitare și să utilizezi spațiul vertical. Dulapurile suspendate sunt o alegere magnifică și te ajută să creezi impresia unei încăperi mai mari.

Dacă vrei să ai camere mai luminoase, caută piese de mobilier în nuanțe de gri, bej sau ivoit care vor accentua ideea de spațiu curat și aerisit. De asemenea, oglinzile sunt și ele de mare ajutor în acest aspect. Nu încărca încăperile cu lucruri inutile și folosește-te de fiecare bucată de spațiu pe cât de bine poți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI