Ce se întâmplă dacă înfigi furculițe în grădină, de fapt. Cel mai tare truc descoperit acum

Ce se întâmplă dacă înfigi furculițe în grădină, de fapt. Cel mai tare truc descoperit acum
Ce se întâmplă dacă înfigi furculițe în grădină?

Un gospodar a încercat acest truc și a rămas șocat de lucrurile pe care le-a descoperit. Ce se întâmplă dacă înfigi furculițe în grădină? Nimeni nu s-ar fi gândit la acest detaliu care i-a ajutat pe mulți. Care sunt beneficiile?

Truc util pentru grădină: ce se întâmplă dacă înfigi furculițe în sol?

Pare un truc ciudat la prima vedere și destul de diferit și din punct de vedere vizual, dar are niște beneficii la care nu te-ai fi gândit. Un bărbat a înfint în pământ mai multe furculițe pe care le-a lăsat cu vârful în sus și a văzut beneficiile acestui fapt imediat. Motivul este că ține păsările la distanță.

Concret, furculițele de unică folosință te ajută în lupta cu micile animale și a păsărilor care roiesc în jurul plantației tale și obișnuiesc să mănânce semințe și muguri. Trebuie doar să înfigi furculițele până la jumătate în sol, cu dinții în sus.

Pe cealaltă parte sunt oameni care nu sunt de acord cu această ‘sperietoare’ și care subliniază faptul că sunt alte trucuri care pot fi mai folositoare: „sa cumperi plastic sa l bagi in pamant e la fel de genial ca si cand stropesti cu saruri de cadmiu ( citeste 90% din produsele agricole pe care le consumi )

Daca pui sare pe un melc sau limx ce se intampla? asta patesti daca mananci din agricultura conventionala. sinucidere lenta”, a fost comentariul unui internaut. Desigur că există și păreri la extremă care indică faptul că acest experiment i-a ajutat și i-a făcut să nu mai cheltuiască bani pe diverse produse din magazine care să alunge păsările.

Din ce în ce mai mulți oameni vor să găsească soluții cu cât mai simple pentru a se bucura de o grădină superbă. Există metode foarte simple pentru acest lucru pentru care nu trebuie să faci prea multe lucruri și în cele din urmă să nu cheltuiești prea mulți bani.

Cum să cultivi profitabil?

„Dimensiunea gradinii va fi, fara indoiala, in functie de spatiul pe care dorim sa-l alocam acestui scop. Nu trebuie insa sa uitam ca o gradina de prea multi metri patrati ne va solicita mult timp pentru a o intretine. Asadar, daca nu dispuneti de suficient timp, rezumati-va la cativa zeci de metri patrati.

O crestere sanatoasa a legumelor inseamna si o densitate optima intre plante. Mai exact, evita sa inghesui prea multe plante, pentru ca se vor imbolnavi mai usor. De asemenea, nu uita ca vei avea nevoie de culoare de acces pentru a curata plantele, cat si pentru recoltare”, arată cultivăprofitabil.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI