Ce trebuie să pui în apă când speli haine negre. Doar aşa nu se vor mai decolora

Ce trebuie să pui în apă când speli haine negre. Doar aşa nu se vor mai decolora
Ce trebuie sa pui in apa cand speli haine negre. Doar asa nu se vor mai decolora

Hainele negre sunt pretențioase atunci când trebuie băgate la spălat. Fie se decolorează, fie se încrețesc și nu mai pot fi purtate în oraș sau la ocazii speciale. Bluza ta neagră preferată ajunge să fie purtată doar prin casă, din cauză că nu ai pus un ingredient „minune” în mașina de spălat atunci când ai spălat-o. Despre ce produs miraculos este vorba.

Ingredient minune pentru hainele negre. Doar aşa nu se vor mai decolora

Oțetul are multe beneficii pentru sănătatea noastră, frumusețe și chiar pentru curățarea casei; Este capabil să elimine mirosurile proaste și să dezinfecteze, dar cu siguranță nu știai că poate face minuni cu hainele noastre. Rufele spălate cu oțet vor deveni mai strălucitoare și vor avea un aspect mai bun. Dacă vrei să știi cum să realizezi acest lucru fără a fi nevoie de substanțe chimice periculoase, iată cum să revigorezi în mod natural culoarea hainelor negre cu oțet.

Este foarte simplu și aici ingredientul principal este oțetul, un produs care este la îndemâna tuturor și pe care îl poți cumpăra de la orice magazin. Renumit pentru beneficiile sale în curele de slăbire, dar și pentru că este un produs care face minuni în casele noastre, iată cum poți folosi oțetul la hainele negre. Nu rata acest truc extrem de simplu.

Oțetul nu este ideal doar pentru a-ți revigora hainele negre, ci este, de asemenea, capabil să omoare germenii și bacteriile care pot locui pe ele, datorită proprietăților sale antiseptice, așa că trebuie neapărat să încerci această metodă. Reînvie culoarea hainelor tale negre în mod natural cu oțet. Iată cum trebuie să procedezi.

Cum trebuie să procedezi. Este foarte simplu!

Hainele tale negre vor avea o culoare mai intensă și mai strălucitoare. Este un remediu ieftin, ecologic, întrucât conține doar ingrediente naturale. Acest truc este foarte ușor de aplicat.

Ai nevoie de:

  • 2 căni de oțet alb
  • 1 litru de apă
  • lighean mare pentru a-ți pune hainele

Într-un lighean, cadă sau orice alt recipient în care să încapă hainele negre, toarnă apă și oțet. După ce ai spălat bine hainele negre, clătește-le în acest amestec de oțet alb. Lasă hainele să se odihnească câteva minute în apa cu oțet. Stoarce-le bine și pune rufele în uscător sau dă-le să se usuce la soare. De asemenea, poți adaugă câteva linguri de oțet în compartimentul mașinii de spălat, acolo unde torni balsamul de rufe.

Super simplu nu? Îți reamintim că oțetul are multe utilizări în casa ta, cum ar fi curățarea petelor încăpățânate, lustruirea podelelor și îndepărtarea mirosurilor neplăcute, așa că asigură-te că ai întotdeauna oțet în dulapul din bucătărie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI