Ce trebuie să-i faci, de fapt, florii de hârtie ca să reziste mai mult timp vara

Ce trebuie să-i faci, de fapt, florii de hârtie ca să reziste mai mult timp vara
sfaturi de îngrijire a florii de hârtie

Deoarece locuim într-un climat temperat, ne dorim să avem o floare pe tot parcursul anului. De aceea floarea de hârtie este planta care ne poate oferi acest lucru. Aceasta se mai numește bougainvillea.

Iată cum se îngrijește floarea de hârtie pentru a rezista mai mult timp vara

În funcție de soi, poate fi cultivat pe spalier sau peste un arbor, împrejurul unei clădiri sau gard, sub formă de copac și ca bonsai. Iată câteva sfaturi de îngrijire și de creștere a florii de hârtie, potrivit joyusgarden.com.

Bougainvillea are nevoie de cel puțin 6 ore de soare pe zi pentru a înflori abundent și a arăta cât mai bine. Această plantă iubește și căldura. Soare insuficient = nu este suficientă culoare. Așadar, plantați floarea de hârtie în așa fel încât să aibă parte de soare tot mai mult.

Sfaturi de îngrijire pentru floarea din hârtie

Dacă locuiți într-o zonă climatică în care bougainvillea rezistă, atunci plantarea pe un perete cald sau într-un colț împotriva casei vă va ajuta. Amintiți-vă, aceasta este o plantă care iubește soarele și căldura!

Florile de hârtie mai vechi, deja stabilite, pot rezista la o înghețare mult mai bine decât cele nou plantate. Multe soiuri își vor pierde parțial sau toate frunzele în climă, cu ierni mai răcoroase. O parte din frunzișul din sezonul anterior poate rămâne pe plantă și, în cele din urmă, cade pe măsură ce plata crește primăvara.

Floarea de hârtie – mod de îngrijire

Când vine vorba de udare, floarea de hârtie este destul de tolerantă la secetă odată stabilită. Preferă o udare bună, adâncă la fiecare 3-4 săptămâni, mai degrabă decât udări frecvente de mică adâncime.

În primii doi ani)â, asigurați-vă că udați floarea de hârtie cu apă, regulată. Este supusă câtorva tipuri de putreziri de rădăcină, așa că nu udați excesiv. Solul ar trebui să fie bine drenat, ceea ce va ajuta la prevenirea putregaiului. Tot din cauza apei în cantități prea mari, floarea de hârtie crește și devine mai verde, dar va avea mai puține flori. Așadar dacă o vreți mai înflorită, udați-o mai puțin.

Floarea de hârtie – plantare și flori

Florii din hârtie nu-i place să îi fie deranjate rădăcinile. Nu se recomandă replantarea acesteia. Ar fi mai bine să cumpărați o nouă plantă decât să o mutați. Dacă încercați să le replantați, aveți grijă cât mai mare posibil să nu răniți acele rădăcini sensibile.

Aceste mașini de înflorit vor înflori pe tot parcursul anului în zonele cu climă caldă. Într-un climat în care iernile sunt reci, vor înflori timp de 9-10 luni. Centrele albe minuscule sunt de fapt florile, iar bracteele (frunzele colorate) sunt cele care ne oferă acele mari spectacole de culoare. Florile de hârtie au scos o mare explozie de culoare, au renunțat la bractee și apoi a înflorit din nou. Culorile în care puteți găsi florile de hârtie sunt: ​​alb spre galben spre auriu spre roz spre magenta până la roșu-violet. Unele au culori în două tonuri și frunze pestrițe. Culoarea florii de hârtie se poate schimba după ce o plantați. Acest lucru are legătură cu reproducerea.