Ce trăiește văduva lui Leo Iorga de când artistul a murit. Paula a făcut mărturisiri sfâșietoare

Ce trăiește văduva lui Leo Iorga de când artistul a murit. Paula a făcut mărturisiri sfâșietoare
Prin ce trece văduva lui Leo Iorga de când artistul a plecat din această lume

Paula Iorga se confruntă cu o durere cumplită de când soțul său a plecat din această lume. Chiar dacă văduva lui Leo Iorga arată foarte bine și nimic nu îi trădează durerea, ea are parte de o dramă.

Paula Iorga a făcut dezvăluiri. Prin ce trece de la moartea soțului său

Paula Iorga a participat, de curând, la inaugurarea unei clinici de operații estetice. Aceasta arăta extrem de bine și nimic nu dezvăluia că suferă cumplit, dar adevărul este altul. După ce soțul ei s-a stins, aceasta și-a pierdut și tatăl în februarie 2021.

Văduva lui Leo Iorga a dezvăluit că este pentru prima oară când iese în lume după ce necazurile au încercat-o. Aceasta s-a gândit la răposatul ei soț, ce ar fi încurajat-o să participe la eveniment.

Paula Iorga și-a adunat toată puterea rămasă și este hotărâtă să meargă mai departe, chiar dacă ultima perioadă a fost extrem de grea și durerea pe care o înfruntă este una greu de suportat.

„Da, este primul eveniment la care am participat după necazul pe care l-am avut. Am fost la invitația unei prietene și mi-a plăcut tare mult, pentru că nu mai ieșisem de ceva vreme la astfel de evenimente.

M-am simțit bine și mi-am dat seama că e bine să mai ies și eu din când în când. Să-mi continui viața… Și dacă trăia Leo, el mi-ar fi spus să mă duc: “Mergi, hai! Nu mai sta”, așa îmi spunea. Lui îi plăceau evenimentele.

Pe mine mă trimitea de multe ori la evenimente, în ultimii ani. De cele mai multe ori nu mergeam, pentru că nu aveam puterea să zâmbesc, zâmbetul era fals. În schimb, mergeam cu el la spectacole, la evenimentele lui.”, a zis Paula Iorga pentru Click!.

Paula Iorga, despre momentele grele: ‘Îl visez mereu’

De asemenea, văduva lui Leo Iorga a explicat că nu își va reveni niciodată din drama trăită, dar încearcă să fie puternică pentru răposatul ei soț.

Acesta îi apare în vise, iar Paula Iorga nu își poate abține lacrimile în momentul în care îl vede pe omul iubit. Chiar dacă Leo Iorga nu îi transmite vreun mesaj, aceasta se mai trezește plângând.

„Nu mi-am revenit, însă mă străduiesc să-mi continui viața, așa cum și-ar fi dorit el. E o durere care nu se va vindeca niciodată. Îl visez mereu.

Îmi apare în vis, nu-mi spune neapărat ceva. Mă mai trezesc plânsă după ce-l visez.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI