01 nov. 2021 | 15:57

Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Câte mii de euro fac pe noapte Adi Minune sau Florin Salam EXCLUSIV

Monden
Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Câte mii de euro fac pe noapte Adi Minune sau Florin Salam EXCLUSIV
Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România.

Artiștii români fac bani frumoși, la concerte, cea mai scumpă fiind, de departe, Delia, cu show-uri care ajung și la 28.000 de euro. Dar, nici maneliștii nu-s mai prejos, aducând acasă, după un chef, peste 10.000 de euro. Un impresar de evenimente ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, onorariile celor mai bine cotați maneliști, Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie, dar și câștigurile lor din dedicații.

”Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie se tocmesc pe un tarif de 5.000-7.000 de euro”

Cântăreții de muzică de petrecere nu au dus lipsa evenimentelor toată vara, făcându-și serioase provizii pentru perioada restricțiilor, când nunțile și botezurile se desfășoară doar cu un număr redus de invitați. Printre cei mai bine cotați soliști de manele se numără Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie, care au și câte 4-5 nunți lunar, de unde le aduc acasă, soțiilor, mii de euro. Un impresar de evenimente ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, onorariul lor:

”Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociază, în funcție de eveniment. Cei trei soliști sunt în topul solicitărilor, la zilele de naștere, nunți și la botezuri. Ei însă se tocmesc adesea să vină la petreceri și fără a le cere vreun leu organizatorilor, urmând a câștiga doar din dedicațiile cerute de invitații putred de bogați. Din dedicații, ei pot câștiga și peste 10.000 de euro, la un chef”.

”Din cauza nopților nedormite, maneliștii suferă de insomnie”

Maneliștii Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie muncesc însă enorm pentru acești bani, unii ajungând chiar și la epuizare fizică, după un maraton de câteva nunți nedormite:

”Într-adevăr, se câștigă foarte mulți bani din petreceri, dar soliștii dorm mai apoi și câte două zile, după câte o nuntă, iar adesea răgușesc, din cauza fumului de țigară. Unii dintre ei suferă de insomnie, și-au dereglat grav programul de somn”, ne-a mai dezvăluit aceeași sursă, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Adi Minune a investit 650.000 de euro în mașini de lux: ”Eu trăiesc nu ca să strâng bani, ci ca să dau sens vieții!”

Obrazul subțire cu cheltuială se ține, așa că cei trei artiști, dar și alți maneliști valoroși arată mereu ca scoși din cutie, fiind îmbrăcați la patru ace, în costume de mii de euro, la care accesorizează ceasuri de firmă, lăsate intenționat la vedere. Bunăstarea lor se vede și după marca mașinii sau după vilele semețe în care locuiesc.

Cu toate că au câștiguri de invidiat, iată însă că uneori pretențiile lor depășesc veniturile. Adi Minune a recunoscut că mai apelează și la împrumuturi bancare:

„Sunt dator la bănci, dar îmi trăiesc viața, clipa și secunda ca și când ar fi ultima. Nu am un credit, am trei credite. Sunt sume mari, dar care e problema? Dacă sufletul meu îmi cere ceva și prietenii mei au posibilitatea să mă ajute și să-mi de banii împrumut și băncile la fel, de ce nu? Eu trăiesc nu ca să strâng bani, ci ca să dau sens vieții!”, declara Adrian Minune, într-un interviu pentru Antena Stars.

Artistul a fost văzut, de-a lungul timpului, la volanul mai multor mașini de lux, un Ferrari, de 200.000 €, un Ferrari California, de 150.000 de euro, şi un Lamborghini, în valoare de 300.000 €.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro