Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Câte mii de euro fac pe noapte Adi Minune sau Florin Salam EXCLUSIV

Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Câte mii de euro fac pe noapte Adi Minune sau Florin Salam EXCLUSIV
Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România.

Artiștii români fac bani frumoși, la concerte, cea mai scumpă fiind, de departe, Delia, cu show-uri care ajung și la 28.000 de euro. Dar, nici maneliștii nu-s mai prejos, aducând acasă, după un chef, peste 10.000 de euro. Un impresar de evenimente ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, onorariile celor mai bine cotați maneliști, Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie, dar și câștigurile lor din dedicații.

”Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie se tocmesc pe un tarif de 5.000-7.000 de euro”

Cântăreții de muzică de petrecere nu au dus lipsa evenimentelor toată vara, făcându-și serioase provizii pentru perioada restricțiilor, când nunțile și botezurile se desfășoară doar cu un număr redus de invitați. Printre cei mai bine cotați soliști de manele se numără Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie, care au și câte 4-5 nunți lunar, de unde le aduc acasă, soțiilor, mii de euro. Un impresar de evenimente ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, onorariul lor:

”Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociază, în funcție de eveniment. Cei trei soliști sunt în topul solicitărilor, la zilele de naștere, nunți și la botezuri. Ei însă se tocmesc adesea să vină la petreceri și fără a le cere vreun leu organizatorilor, urmând a câștiga doar din dedicațiile cerute de invitații putred de bogați. Din dedicații, ei pot câștiga și peste 10.000 de euro, la un chef”.

”Din cauza nopților nedormite, maneliștii suferă de insomnie”

Maneliștii Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie muncesc însă enorm pentru acești bani, unii ajungând chiar și la epuizare fizică, după un maraton de câteva nunți nedormite:

”Într-adevăr, se câștigă foarte mulți bani din petreceri, dar soliștii dorm mai apoi și câte două zile, după câte o nuntă, iar adesea răgușesc, din cauza fumului de țigară. Unii dintre ei suferă de insomnie, și-au dereglat grav programul de somn”, ne-a mai dezvăluit aceeași sursă, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Adi Minune a investit 650.000 de euro în mașini de lux: ”Eu trăiesc nu ca să strâng bani, ci ca să dau sens vieții!”

Obrazul subțire cu cheltuială se ține, așa că cei trei artiști, dar și alți maneliști valoroși arată mereu ca scoși din cutie, fiind îmbrăcați la patru ace, în costume de mii de euro, la care accesorizează ceasuri de firmă, lăsate intenționat la vedere. Bunăstarea lor se vede și după marca mașinii sau după vilele semețe în care locuiesc.

Cu toate că au câștiguri de invidiat, iată însă că uneori pretențiile lor depășesc veniturile. Adi Minune a recunoscut că mai apelează și la împrumuturi bancare:

„Sunt dator la bănci, dar îmi trăiesc viața, clipa și secunda ca și când ar fi ultima. Nu am un credit, am trei credite. Sunt sume mari, dar care e problema? Dacă sufletul meu îmi cere ceva și prietenii mei au posibilitatea să mă ajute și să-mi de banii împrumut și băncile la fel, de ce nu? Eu trăiesc nu ca să strâng bani, ci ca să dau sens vieții!”, declara Adrian Minune, într-un interviu pentru Antena Stars.

Artistul a fost văzut, de-a lungul timpului, la volanul mai multor mașini de lux, un Ferrari, de 200.000 €, un Ferrari California, de 150.000 de euro, şi un Lamborghini, în valoare de 300.000 €.

Urmăriți Playtech.ro și pe