Vali Vijelie, la fel de scump ca Adi Minune. Câți bani cere pentru o nuntă

Vali Vijelie, la fel de scump ca Adi Minune. Câți bani cere pentru o nuntă
Tarif Vali Vijelie. Cât cere pentru o nuntă, de fapt

Ultima perioadă a fost una plină pentru artiștii din România. Aceștia au participat la numeroase nunți, astfel că abia dacă au avut vreun weekend liber. Totuși, românii ce își doresc să îi aibă pe Vali Vijelie sau Adi Minune la un eveniment important sunt nevoiți să plătească mulți bani.

Cât cere Vali Vijelie pentru o nuntă. Suma este uriașă

În timp ce pandemia le-a adus multe suferințe cântăreților ce nu au avut parte de multe evenimente, se pare că în ultimele luni aceștia au recuperat prin diferitele nunți la care au participat. Bineînțeles, există câțiva favoriți printre românii ce își doresc să aibă parte de o noapte de pomină. 

Cei ce își doresc să facă nunta trebuie să se grăbească, mai ales pentru că maneliștii își ocupă din timp programul, fiind extrem de căutați. Aceștia nu apar la evenimente pe bani puțini, dar acest lucru nu îi împiedică pe români să îi cheme la unele dintre cele mai speciale zile din viața lor.

Printre cei mai căutați artiști se numără Vali Vijelie, ce reușește să câștige inimile fanilor cu fiecare piesă lansată. Totuși, cei ce își doresc ca manelistul să le cânte la nuntă sunt nevoiți să plătească nu mai puțin de 4.000 de euro pe lună, o sumă pe care nu mulți și-o permit.

Aceeași sumă o cere și Adi Minune, așa că artiștii se pot declara mulțumiți. Totuși, cei doi reușesc să facă și mai mulți bani la respectivele evenimente prin dedicații, ce nu lipsesc de la nunți, ținând cont că invitații își doresc să audă piesele preferate ce i-au consacrat pe maneliști.

Câți bani cere Jador. Tariful lui a explodat

Tariful lui Jador pentru nunți a explodat după Survivor România. Acesta a avut mult de suferit în cunoscuta emisiune, dar, întors în țară, pe plan profesional a avut de câștigat, fiind contactat de foarte mulți fani ce își doreau să îl audă cântând live.

Nu este de mirare că Survivor România le-a schimbat viețile vedetelor, mai ales pentru că numeroase persoane publice au putut să își consolideze baza de fani după ce au participat în show-ul urmărit de milioane de telespectatori.

Cu acestea fiind spuse, Jador se bucură de sume frumoase câștigate de pe urma evenimentelor. Mai exact, acesta reușește să depășească unii dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Piesele sale sunt pe buzele tuturor, așa că el cere, doar pentru o noapte, nu mai puțin de 6.000 de euro, potrivit surselor playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI