Adrian Minune, cadou exorbitant pentru Cati, soția lui. Ce i-a dăruit în văzul tuturor

Adrian Minune, cadou exorbitant pentru Cati, soția lui. Ce i-a dăruit în văzul tuturor
Cei doi sunt casatoriti de 30 de ani

Adrian Minune i-a făcut un cadou extravagant soției sale, Cati. Manelistul a făcut gestul de față cu toată lumea.

Ce cadou i-a facut Adi Minune soției sale

Petrecere mare acasă la Adi Minune. Pe 11 octombrie, soția artistului și-a sărbătorit ziua de naștere. Invitații i-au adus cele mai frumoase buchete de flori, iar soțul ei i-a făcut un cadou de mii de euro.

Cati Simionescu și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, alături de familie și prieteni. Chiar dacă și-a făcut ziua acasă, Cati a trecut pin emoții de neuitat, iar asta pentru că sunt din ce în ce mai rare momentele când apucă să se reunească cu toți cei dragi.

Adrian Minune i-a cumpărat soției sale un ceas exclusivist de zeci de mii de euro, pe care i l-a pus la mână de față cu toți invitații.

”Încerc pe cât pot eu de mult, fiecare secundă din viața mea să o fac să fie ca și cum ar fi ultima. Am intrat în 31 de ani de când suntem împreună și astăzi am împlinit vârsta de 45 de ani. Este o viață de om, fetița noastră cea mare are 24, o viață de om, în care noi am putut să facem ceva împreună”, a povestit Cati Simionescu.

Soția manelistului a dat o petrecere cu mare fast

Adrian Minune și Cati au o familie extrem de numeroasă. Cei doi 100 au peste 100 fini și sunt foarte mândri de acest lucru. Mai mult, cei doi urmează să se cunune religios din nou. Stabiliseră data, însă ceremonia a fost amânată când Cati a avut probleme de sănătate.

De ziua ei, femeia s-a distrat și a dansat toată noaptea. A purtat o rochie elegantă, neagră, iar pentru momentul în care a venit tortul, invitații au ieșit afară, acolo unde Cati a avut parte de un spectacol cu focuri de artificii.

Celebrul manelist și-a exprimat dragostea față de soția lui, spunând că o iubește enorm și că știe că cel mai mare cadou de ziua ei este chiar el.

”Mă bucur în fiecare minut de doamna mea. Dacă este ziua soției mele, ea a invitat lumea. Eu cred că cel mai mare cadou de ziua ei sunt eu. Atâta tot”, a povestit Adrian Minune.

Cei doi sunt căsătoriți de 30de ani și au împreună trei copii: Carmen, Adriana și Adrian Junior, toți fiind talentați la muzică.