11 nov. 2021 | 19:53

Ce tarif au Smiley, Carla s Dreams și Raluka, jurații SuperStar de la PRO TV. Câștigă mii de euro EXCLUSIV

Monden
Ce tarif au Smiley, Carla s Dreams și Raluka, jurații SuperStar de la PRO TV. Câștigă mii de euro EXCLUSIV
Ce tarif au Smiley, Carla s Dreams și Raluka, jurații SuperStar de la PRO TV

Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei trei jurați ai concursului ”SuperStar” (PRO TV), au buzunarele pline cu bani, din spectacole, compoziții și din drepturi de autor. Doar colega lor, Raluka, face notă discordantă, în privința onorariului cerut pentru un recital. Dacă vreți să îi chemați pe toți la o petrecere, să vă cânte și să vă încânte, vă anunțăm că tariful lor total depășește suma de 30.000 de euro. Fără TVA.

Smiley, tarif de 12.000-15.000 de euro, pentru un spectacol de 60 de minute

Smiley și Carla’s Dreams, jurații concursului muzical ”SuperStar” (PRO TV), au tarife mari, așa că nu oricine își poate permite luxul de a-i chema la o petrecere.

”Smiley cere 12.000 de euro + TVA, la concerte, iar la cele Corporate și Privat, pentru un recital de 60 de minute, onorariul este de 15.000 de euro + TVA, pentru el și echipa lui. Dar solistul are și alte cerințe, la concertele pe care le susține în afara Bucureștiului: transport de la București cu mașina-1 euro/ km și TVA, plus un bilet de avion pentru Smiley.

Cazare la hotel de minimum 4 stele – 8 camere duble cu paturi separate și o cameră single, masă pentru 17 persoane. În plus, Smiley înregistrează câștiguri și din drepturile de autor, din postările pe Internet, dar și din casa lui de producție”, ne-a declarat un impresar care cunoaște tarifele tuturor vedetelor din România.

Băieții de la Carla’s Dreams au tarif de 12.500-15.000 de euro, pentru un recital

Dar și băieții de la Carla’s Dreams au tarife foarte mari, câștigând între 12.500 și 15.000 de euro, la spectacolele susținute în aer liber, mall, și la petrecerile corporatiste. Alte cerințe: plata transport-3, 9 lei/ kilometru, un bilet de avion, pentru distanțe de peste 300 de kilometri, diurnă și cazare.

Marius Moga compune piese pentru 4.000 de euro

Cât îl privește pe Marius Moga, zis și ”Micul Mozart” și considerat unul dintre cei mai talentați compozitori români, acesta are venituri uriașe, de mii de euro, din drepturile de autor. Apropiații lui ne-au dezvăluit, pentru impact.ro, tariful lui Marius Moga pentru o piesă:

”Marius are tarife și de peste 4.000 de euro, pentru o piesă, depinde cu cine lucrează, dar face toți banii. Toți soliștii s-au declarat mulțumiți de colaborare, melodiile compuse de Marius Moga ajungând rapid hit-uri, în topurile muzicale, astfel că artiștii își recuperează investiția”.

Raluka cere între 2.000 și 2.500 de euro, pentru un show de 40 de minute

Raluka sau Alexandra Raluca Nistor, pe numele real, are cel mai mic tarif, la un spectacol:

”Raluka cere între 2.000 și 2.500 de euro, plus TVA, pentru un show de 40 de minute, iar dacă are show-uri în alte localități mai cere cazare la hotel de 3 stele și masă pentru 7 persoane”, ne-a mai declarat aceeași sursă, pentru impact.ro Raluka a cunoscut celebritatea odată cu participarea la ”Asia Express”, vestita competiție filmată de Antena 1, unde a câștigat marele premiu, alături de Ana Baniciu.

După ce a fost selectată să stea la masa juraților concursului PRO TV, alături de nume grele din muzică, Raluka a declarat: ”SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă”.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Orașul în care se va deschide cel mai mare obiectiv industrial din România. Investiția se ridică la 1,4 miliarde de euro
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro