Ce spune solistul Carlas Dreams despre România. De ce s-a mutat la București

Ce spune solistul Carlas Dreams despre România. De ce s-a mutat la București
De ce s-a mutat Carlas Dreams la Bucuresti

Solistul de la Carla’s Dreams se bucură de un real succes în România unde piesele sale au ajuns să fie vredonate de sute de fani. Ce părere are solistul care este originar din Republica Moldova despre țara noastră și cât de greu i-a fost să-și păstreze anonimatul într-o asemenea industrie care vrea să știe totul despre tine.

Carla’s Dreams despre țara noastră: ”România are câteva probleme de sănătate, dar niciuna nu este letală”

Ce spune Carlas Dreams despre Romania
Ce spune Carlas Dreams despre Romania

Andrei Țăruș, solistul trupei Carla’s Dreams a făcut tot posibilul ca lumea să nu afle cum arată atunci când își dă masca jos. Pe scenă și-a acoperit tot timpul chipul cu tot felul de măști pictate, iar paparazzi au avut mult de muncă până au reușit să îl fotografieze fără vopsea pe față. Însă, poate chiar datorită acestei curiozităși pe care a stârnit-o și a dozei de originalitate și curaj cu care a venit, Andrei Țăruș a reușit să devină unul dintre cei mai ascultați și îndrăgiți artiști din România.

Întrebat despre „ realția de îndrăgostire cu Ro­mâ­nia și în ce stadiu a ajuns”, Carla’s Dreams a spus că România  are câteva probleme de sănătate, însă niciuna nu este letală. De asemenea, acesta a precizat că țara noastră a fost foarte permisivă și nu a avut prea mari pretenții de la el.

”Nu ştim sigur. Noi ne-am mutat împreună şi, concret, acum ea e plecată la mall şi se pregăteşte de sărbătorile din mai. De regulă, e bună, deschisă şi primitoare. Nu se supără când venim târziu acasă şi chiar dacă spune că nu aşteaptă niciodată cadouri, mereu se bucură de flori. Cu ceva timp în urmă a început să ia un tratament de întinerire. De regulă, nu exagerează, are câteva probleme de sănătate, dar niciuna nu este letală. Încercăm să ne bucurăm de ea şi nu avem nicio idee ce cadou să îi facem cu ocazia a cinci ani de relaţie, a declarat Carlas Dreams.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI