Marius Moga nu a mai rezistat și a dezvăluit, cu gura lui, de ce artiștii din showbiz nu îl plac

Marius Moga revine pe micile ecrane în cea mai nouă competiție muzicală de la PRO TV, SuperStar România. Artistului îi place extrem de mult să facă muzică, motiv pentru care a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii. Juratul speră să descopere noi talente, însă știe că nu-i va fi deloc ușor să aleagă acea voce „mișcătoare”, deoarece România nu duce lipsă de valori muzicale.

„Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate și o emisiune ce motivează artiștii fresh. Va fi un singur câștigător „SuperStar România”, dar sunt sigur că este benefică, pentru toți cei selectați, experiența concursului.”, a recunoscut Moga.

Ceea ce puțină lume știe despre Moga este faptul că artistul este perfecționist atunci când vine vorba de muzică. Trebuie să ai „stofă” de artist, potrivit spuselor compozitorului Marius Moga.

Motivul real pentru care Marius Moga este văzut antipatic

Marius Moga a scos, de-a lungul timpului, multe vedete pe bandă rulantă. În spatele fiecărei piese se află o muncă titanică, de la care artistul nu face rabat. Tocmai această duritate artistică i-au făcut pe unii să-l perceapă antipatic și enervant pe Moga. În realitate, este doar o carapace care îl ajută să treacă mai ușor peste momentele sensibile.

„Sunt enervant pentru unii artiști pentru că le cer prea multe lucruri, ca și cum nu și-au ales asta în viață, să facă. Și eu le aduc aminte că ei și-au ales. Par arogant, câteodată. E o mască foarte bine creată, pentru că altfel m-aș sensibiliza la prea multe momente”, a declarat Marius Moga pentru PRO TV.

În ceea ce privește participarea la competiția SuperStar România, Marius Moga declară că oamenii vor îndrăgi acest concurs pe bune, deoarece vine cu o abordare nouă pentru showbiz-ul românesc. Concurenții au voci speciale, iar observațiile juraților sunt constructive.

„Cred că oamenii îl vor îndrăgi pentru că vine cu o abordare nouă pentru showbiz-ul românesc. Concurenții au voci speciale, sunt carismatici, iar observațiile pe care le facem noi când jurizăm conțin și know how muzical. E o emisiune pe bune, plină de emoție și culoare, iar asta va transcede de micile ecrane, oamenii vor simți că sunt acolo cu noi.”, a punctat artistul.

Moga, coleg cu Smiley, Raluka și Carla’s Dreams

La adresa colegilor săi de emisiune, Moga are doar cuvinte de laudă. Dacă ar fi să-i descrie pe ceilalți jurați printr-un cuvânt, pentru Smiley ar alege „entuziasm”. În cazul Ralukăi, cel mai potrivit cuvânt ar fi „balanță”, iar la adresa lui Carla’s Dreams, Marius Moga are de spus doar: „autentic”.

„Cred că pentru Smiley aș folosi cuvântul entuziasm, are momente în care dacă îi place o interpretare se ridică de pe scaun și ne transmite o stare  foarte bună.

Pentru Raluka aș folosi cuvântul balanță sau corectăsensibilă, câteodată analizează totul la rece din punct de vedere tehnic, e atentă la detalii și le exprimă sigură pe ea, alteori e furată de charm-ul sau emoțiile concurentului și devine caldă.

La Carla’s aș folosi autentic, mi se pare un tip sincer, care spune  mereu ce gândește, fără filtre. Mie deja îmi spun psihologul muzical, pentru că mereu încerc după ce aud o voce să deslușesc background-ul muzical sau limitele mentale pe care și le pune fiecare dintre concurenți și să-i ajut să și le depășească, să citesc performance-ul lor și să empatizez pentru a-i ajuta să ajungă la varianta cea mai bună.”, a declarat Marius Moga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI