Ce țări nu trebuie să vizitezi în iulie 2022 și de ce

Ce țări nu trebuie să vizitezi în iulie 2022 și de ce
Cam asa arata Venetia vara

Ce țări nu trebuie să vizitezi în iulie 2022 și de ce, conform experților în turism. Vara este, cu siguranță anotimpul când oamenii moderni călătoresc cel mai mult. Acum, marea întrebare ar fi unde ar trebui să mergem. Posibilitățile sunt multiple, mai ales dacă banii nu sunt o problemă. Ce țări să ocoliți, indiferent de situație, vedeți un pic mai jos.

În ce țări nu ar trebui să mergi în iulie 2022. De ce?

Cele mai multe dintre marile orașe europene sunt foarte aglomerate în timpul verii. De asemenea, plecările în unele părți ale lumii pot fi mai puțin ideale în această perioadă, din cauza temperaturilor foarte ridicate și nivelului de umiditate, precum și din cauza insectelor ori a riscului ridicat de incendii cauzate de căldură. Așadar, experții în turism au anunțat ce țări nu trebuie să vizitezi în iulie 2022 și de ce.

Franța cu al ei capitală Paris sunt de nevizitat în sezonul de vârf. În această perioadă camerele de hotel sunt foarte scumpe, peste tot tone de turiști și cozi ridicol de lungi la obniectivele de vizitat. Lunile propice pentru vizitat Parisul sunt nartie și octombrie. Este mai firg în aceste perioade însă camerele de hotel sunt mai ieftine, iar cozile sunt mai mic peste tot.

Ploile de vara din Thailanda creaza desoeri indundatii
Ploile de vara din Thailanda creaza desoeri indundatii

Ce țări nu trebuie să vizitezi în iulie 2022 și de ce-Thailanda

În Thailanda, din lunile mai-iunie până în octombrie, vremea se schimbă drastic. Poate ploua în fiecare zi, timp de mai multe ore, astfel că riscați să vă prindă inundațiile, chiar și în cele mai populare zone de vizitat. O perioadă excelentă pentru a vizita Thailanda este între lunile noiembrie și februarie.

De ce să nu mergi vara în Ibiza-Spania

Stațiunea Ibiza din Spania nu este o destinație ideală pentru luna iulie. Pentru familiile cu copii Ibiza nu este o destinație bună deloc. Ideală în Ibiza este o vacanță în doi în lunile mai sau septembrie. În aceste perioade, plajele sunt mai mult goale.

Africa de Sud are anotimpurile opuse

Experții în Turism au spus ce țări nu trebuie să vizitezi în iulie 2022 și de ce menționând și Africa de Sud. Vizitând o mare parte din Africa, veți avea parte de o vreme similară pe tot parcursul anului, dacă rămâneți aproape de Ecuator, însă dacă vă gândiți să vizitați Africa de Sud, nu uitați că aici sunt anotimpuri opuse.

Nu vă doriți să străbateți Cape Town purtând o pelerină de ploaie, în luna iulie, astfel că puteți vizita Africa de Sud în perioada decembrie-martie, atunci fiind vară la ei.

Italia și Veneția ei nu se vizitează în luna iulie

Veneția este foarte, foarte aglomerată până în septembrie. După această lună este mult mai puțin aglomerată și veți avea celebrele canal doar pentru dumneavoastră. Assta este valabil pentru întreaga Italie.

Cei care sunt sensibili la căldură pot vizita Italia liniștiți în lunile lunile septembrie sau octombrie. Aceste perioade sunt pline de festivaluri de recoltă minunate, temperaturi mai blânde și mai puțini turiști.

De asemenea, decembrie și ianuarie sunt recomandate pentru cei care preferă temperaturile mai reci și piețele de Crăciun. Februarie este nemaipomenită pentru „colecționarii de carnavaluri”, înrucât în orașele și satele din toată Italia au loc multe sărbători de acest fel.

Când este bine să vizitezi India

Oricât de tentat ai fi să vezi Taj Mahal în vacanța de vară, nu o face. Vara în India se pot înregistra temperaturi caniculare de peste 40 de grade Celsius, astfel că nu este cea mai bună vreme pentru a te înghesui mii de turiști.

Dacă nu prinzi vară în luna iulie în India, ai ocazia să prinzi anotimpul ploios. Deși este puțin mai răcoros decât vara, ploile torențiale și umiditatea lipicioasă nu sunt altceva decât ingredientele pentru o vacanță stricată.

Vara indiana este insuportabil de calduroasa
Vara indiana este insuportabil de calduroasa

Când să  vizitezi cu succes America

Dacă îți place să stai pe plajă, Miami ar putea ajunge în fruntea listei celor care își pot permite să ajungă acolo. Cu toate acestea, vremea caldă și blândă s-ar putea să nu fie la fel de atractivă, ținând cont că chiar și apa este călduță în lunile de vară în Miami.