Ce talent nebănuit are Nicole Cherry. Toți au fost uimiți când au văzut-o în această ipostază

Ce talent nebănuit are Nicole Cherry. Toți au fost uimiți când au văzut-o în această ipostază
Nicole Cherry spune totul despre talentul de care nu ştia nimeni până acum. Ce îi place să facă artistei când nu e pe scenă

Despre Nicole Cherry ştie toată lumea că este foarte bună în ceea ce face, însă puţini ştiu ce talent nebănuit are. Toţi au fost uimiţi când au auzit ce face artista atunci când nu este pe scenă.

Talentul inedit al lui Nicole Cherry

A furat inimile tuturor românilor când era doar o adolescentă, piesa “Memories” şi vocea inconfundabilă aducându-i un succes incredibil. Timpul a trecut, iar Nicole Cherry s-a transformat într-o tânără superbă. Invitată în ediţia de astăzi “Vorbeşte lumea”, cântăreaţa a vorbit despre un talent nebănuit pe care îl are. Adela Popescu şi Cove s-au arătat uimiţi când au aflat ce îi place să facă în timpul liber.

Inspirată de mama sa care este o gospodină extraordinară, Nicole se pricepe de minune la gătit. Să nu vă închipuiţi că aceasta a ales să pregătească numai preparate uşoare. În niciun caz! Cântăreaţa a făcut chiar şi cozonaci.

„Îmi place să gătesc, ultima oară am făcut ciorba de pui. Vreau să fac nişte prăjiturele drăguţe pentru Crăciun. Anul trecut am făcut şi cozonaci şi mi-au ieşit foarte buni. Chiar mă pricep, de la mama am moştenit talentul. Am învăţat multe de la ea”, a povestit acesta, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Ce îşi doreşte anul acesta de Crăciun Nicole Cherry

Dacă în alţi ani îşi petrecea Crăciunul şi Revelionul pe scenă, de data aceasta lucrurile stau cu totul diferit din cauza pandemiei de coronavirus. Cum toate spectacolele au fost amânate, Nicole Cherry va sărbători cu familia şi cu iubitul său. Ce îşi doreşte pentru anul viitor? Sănătate şi să revină pe scenă.

“Nu i-am scris încă lui Moş Crăciun. Nu pot să spun că îmi doresc ceva anume. Am tot ce mi-am dorit. Vreau să fim sănătoşi şi uniţi, să trecem cu bine de anul ăsta. Să avem un an normal. Îmi este tare dor de scenă, de concerte, de fani”, a mai spus artista.

De asemenea, Nicole a mărturisit că nu a dorit să plece în vacanţă în ultimele luni din cauza fricii de a lua virusul.

“Am decis să stăm acasă, să nu plecăm pe nicăieri. Nu e o tragedie că nu am călătorit un an. Am preferat să fim în siguranţă, mai ales că mă gândeam că îi pot îmbolnăvi pe părinţii mei. În plus, îmi era teamă să nu rămânem blocaţi pe undeva”, a mai povestit cântăreaţa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI