09 dec. 2020 | 07:55

Cum arată Nicole Cherry fără pic de machiaj. Artista a vrut să le arate fanilor

Monden
Cum arată Nicole Cherry fără pic de machiaj. Artista a vrut să le arate fanilor
Nicole Cherry, fără machiaj

Nicole Cherry a renunțat complet la machiaj. Cântăreața s-a afișat naturală pe rețelele de socializare, semn că se simte bine în pielea ei.

Nicole Cherry s-a pozat fără pic de machiaj.

Mai rar se întâmplă ca un artist să primească încă de la lansare aplauze din toate părție: și de la public, și de la critici, și de la cei care nu ascultă genul respectiv de muzică, dar să îi recunoască talentul și cei care ascultă astfel de muzică. Astfel i s-a întâmplat lui Nicole Cherry în 2013, după ce a lansat piesa ”Memories”. Dar ea făcea muzică de mai de mult.

„Când am început piesa, nu m-am gândit că vreau să fac acest stil de muzică. Piesa era deja de un an în studio și vocea pentru piesa nu a fost găsită. În cele din urmă, eu am fost norocoasă. Și-au dat seama cei din producție că mi se potrivește foarte bine și că ar fi bine să lansăm piesa ca și primul meu single. Mă împac bine cu acest gen de muzică. Îl ascult în viața de zi cu zi și de acum îl studiez, pentru că”, spunea cântăreața într-un interviu pentru ”Observator” din 2013.

„De mică am știut că vreau să fiu cântăreață și o să fac muzică. Trec prin etape minunate și nu pot să spun că mi-aș fi dorit, poate, să mă joc mai mult. Joaca mea a fost să cânt și să evoluez prin muzică. Sunt o adolescentă foarte ambițioasă și plină de viață”, a mai spus vedeta.

De atunci și până acum, fata a urcat în topurile muzicale din România și a impresionat cu fiecare piesă scoasă. Ba chiar, spre uimirea tuturor, între timp, s-a transformat și în femeie. Un alt lucru cu care, de asemenea, a impresionat recent a fost faptul că a postat o imagine cu ea fiind nemachiată. În cadrul unei seri, acasă, cu prietenele, artista a dorit să se simtă confortabil în timp ce gătea. Prin urmare, demachierea a fost primul pas spre relaxare după o zi plină. Fanii cântăreței au observat diferența extrem de mică dintre varianta sa cu machiaj și cea fără.

Biografie

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este o cântăreață de muzică raggae și pop, de etnie română-romă. Ea a devenit cunoscută în anul 2013, cu single-ul ”Memories”, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a intrat pe posturile de radio din România. Tot atunci a câștigat premiul ”Zu Music Award”, la categoria ”Best Breakthrough Artis”.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Locul din România care îți taie răsuflarea. Parcă este desprins din basme
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
FLORIN Piersic, MESAJ de pe PATUL de SPITAL. În ce STARE e ACTORUL
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro