Ce suferință pentru Monica Tatoiu. A aflat abia azi că i-a murit un bun prieten

Ce suferință pentru Monica Tatoiu. A aflat abia azi că i-a murit un bun prieten
Monica Tatoiu suferă după pierderea pisicii sale

Monica Tatoiu trece prin momente foarte dificile, după ce a aflat că un prieten drag a murit. Pensionara de lux, cum mai este cunoscută Monica Tatoiu, s-a reîntors în țară de curând, dar bucuria nu i-a fost de lungă durată, deoarece o veste tristă a ajuns-o din urmă.

Monica Tatoiu suferă după pierderea pisicii sale

După ce a stat departe de casă 108 zile, Monica Tatoiu a fost „întâmpinată” de un anunț tulburător. Faimoasa femeie de afaceri a aflat că i-a murit cineva drag. Monica Tatoiu a povestit astăzi la „Antena Stars” că i-a murit o ființă dragă. Deși decesul a avut loc în urmă cu trei săptămâni, vedeta și partenerul ei de viață nu au știut nimic despre acest lucru, deoarece au fost surprinși de coronavirus departe de țară.

Este vorba despre pisica ei, Dodo, pe care o are de când s-a mutat în noua casă, în 2001. Afacerista ținea foarte mult la animalul de companie, în vârstă de 21 de ani. Monica Tatoiu a povestit că deși analizele îi ieșiseră perfect, într-o noapte a murit, din cauza vârstei foarte înaintate.

Monica Tatoiu suferă după pierderea pisicii sale
Monica Tatoiu suferă după pierderea pisicii sale

I-a fost mai dor de pisici, decât de fiul ei

„Dodo a fost pisica cu care ne-am mutat în casa asta în 2001, în aprilie. Dodo avea 21 de ani. Analizele ei ieșiseră perfecte și acum trei săptămâni nu ne-au spus. A coborât de pe canapea, s-a așezat pe masa din sufragerie și dimineața au găsit-o moartă”, a mărturisit îndurerată Monica Tatoiu, la „Star Magazine”.

Animalele sale de companie sunt supărate deoarece s-au simțit, probabil, abandonate de stăpâna lor. Acestea nu ștu că Monica Tatoiu a vrt să vină la ele, dar nu s-a putut. De fapt, femeia de afaceri a mărturisit că i-au lipsit pisicile mai mult chiar și decât fiul său.

„Am o pisică care nici nu vrea să vorbească cu mine. Nici nu se uită la mine. Nici nu vrea să mă bage în seamă. Știu că le-a fost dor, dar și mie mi-a fost dor de ele. Mi-a fost mai dor de pisici, decât de fiul meu care e pe picioarele lui”, a mai spus ea.

Monica Tatoiu a ajuns de curând în țară, după ce a fost plecată pe toată durata pandemiei. Urgența sanitară a surprins-o departe de casă, pe o insulă îndepărtată, într-un adevărat paradis. Tatoiu nu s-a mai putut întoarce acasă luni de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI