Ce spune Radu Groza despre scandalul în care este implicat soțul fostei sale iubite: „M-am vindecat de rana numită Roxana Nemeș!” EXCLUSIV

Ce spune Radu Groza despre scandalul în care este implicat soțul fostei sale iubite: „M-am vindecat de rana numită Roxana Nemeș!” EXCLUSIV
Ce spune Radu Groza despre posibilul amantlac al sotului Roxanei Nemes

Radu Groza, unul dintre cei mai cunoscuți impresari din România, nu a rămas total nepăsător la scandalul pe care l-a traversat recent fosta sa iubită, Roxana Nemeș. El a acceptat să vorbească cu redacția playtech-impact.ro despre un capitol al trecutului său, pe care-l consider însă definitive închis.

Reacția lui Radu Groza despre presupusul amantlâc al soțului Roxanei Nemeș

„M-am vindecat demult de rana numită Roxana Nemeș. Google-ul, care nu știe nimic din toate frământările mele, mă atenționează de fiecare dată când numele meu apare legat de vreo știre cu ea.

În povestea asta recentă, eu nu am apărut. Așa că nu cunosc mare lucru! Și vă spun asta cu totată sinceritatea. Ce poți spune atunci când partenerul te înșală? Îmi pare rău că i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat!

E un lucru grav și sper să-l depășească cu bine. În ceea ce mă privește trecutul nu poate fi schimbat. Am avut câțiva ani frumoși petrecuți împreună, dar când dragoste nu a mai fost, totul s-a rupt!”, a declarat radu Groza pentru redacția playtech-impact.ro.

El ne-a dat asigurări că nu mai tresare ca altădată atunci când aude sau vede ceva legat de fosta sa iubită, de care s-a despărțit în urmă cu șapte ani. Mai ales că aceasta și-a refăcut viața, alegând să se mărite, în toamna trecută, cu Călin Hagima, un om de afaceri cu 11 ani mai mare.

Roxana Nemeș și Radu Groza s-au despărțit acum 7 ani

Radu Groza admite că după atâta amar de vreme poate afirma astăzi că într-un fel se simte norocos, fiindcă a ieșit din relația cu Roxana Nemeș, dar și fiindcă a reușit să lase în urmă durerea unui nou șec în viața sa amoroasă.

Cunoscutul impresar al vedetelor recunoaște că a cunoscut de mai multe ori neșansa în viața sa amoroasă.

Iar istoria îi dă perfecta dreptate, fiindcă de-a lungul timpului Groza s-a putut lăuda având în dreapta o serie de femei celebre și frumoase, de la solistele Anna Lesko și Adina Postelnicu, de la Heaven, la Roxana Nemeș și Nina Cosma, ultima fiind o avocată din Iași.

„Despre viața mea sentimentală nu pot spune mare lucru astăzi! M-am refugiat în muncă! Asta nu înseamnă însă că am decis să nu-i mai dau vreo șansă lui Cupidon! Dimpotrivă!

Aștept oricând săgeata sa! Să mă săgeteze oricând vrea el! Îmi doresc să fiu surprins! Asta nu înseamnă însă că mă voi agita pe acest subiect!”, a precizat bărbatul în vârstă de 50 de ani.

„În ultimii doi ani am avut mari, mari probleme!”

Pe de altă parte, Radu Groza și-a reluat în această vară obiceiurile profesionale de altădată și spune că se simte că vremea pandemiei a trecut:

„În ultimii doi ani am avut mari, mari probleme. Dacă ar fi să-mi fac vreodată vreun bilanț al pandemiei, aș spune că am pierdut cel puțin 500.000 – 600.000 de euro, dacă nu chiar mai mult.

E o sumă foarte important, la care poți ajunge după cinci ani grei de muncă, în care să ai parte și de încasări pe măsură!”.

Însă noile proiecte nu-i dau pace și susține că în această toamnă chiar ar putea surprinde piața cu noile sale proiecte, așa cum făcea și în alte vremuri, mult mai propice divertismentului.