Informații de ultimă oră după ce Roxana Nemeș a fost înșelată de soțul său. Răsturnare de situație

Informații de ultimă oră după ce Roxana Nemeș a fost înșelată de soțul său. Răsturnare de situație
Roxana Nemeș a luat o decizie în privința relației după ce a fost înșelată de soț.

Fanii Roxanei Nemeș au fost șocați de noile vești. Celebra cântăreață a fost înșelată recent de soț. Blondina a aflat chiar din ziare că partenerul ei a petrecut clipe fierbinți alături de o altă femeie. Fosta concurentă de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” se afla în acele momente la Bacău, acolo unde filma pentru show-ul „Splash! Vedete la apă”. Ce se întâmplă acum în relația celor doi?

Roxana Nemeș a fost înșelată de soț: ce se întâmplă acum în relația ei?

Roxana Nemeș a aflat din ziare că soțul ei a înșelat-o cu o altă femeie. Vedeta se afla în timpul acesta la Bacău, acolo unde filma pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Cântăreața a suferit, dar soțul infidel a reușit să găsească o rețetă care să o aducă din nou în brațele lui.

Călin Hagima și Roxana Nemeș au făcut pasul cel mare în urmă cu puțin timp. Afaceristul a călcat strâmb recent. Mai exact, el a fost surprins în compania unei brunete cunoscute în lumea mondenă drept ,,devoratoarea de fotbaliști”. Concret, bărbatul a fost surprins pe balcon în timp ce o săruta pe Ioana Popescu după ce s-ar fi bucurat împreună de intimitate.

Cel din urmă a susținut ulterior că a fost doar o întâlnire profesională, dar fanii solistei nu cred deloc acest lucru, mai cu seamă din cauza atingerilor dintre ei. Blondina noastră se afla atunci la filmările pentru show-ul cu sărituri. Surse din platou au mărturisit pentru click.ro că și-a stăpânit cu greu nervii și a încercat să își continue treaba la antrenamente și în condițiile date.

„Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna”

Călin și Roxana au purtat câteva discuții telefonice în acele momente, iar acum cei care o iubesc pe cântăreață au văzut că ea a reușit să îl ierte. Se pare că nașii și alți prieteni de familie au reușit să o convingă pe blondă să nu pună stop relației.

Femeia a închis ochii de această dată, dar i-ar fi pus niște condiții soțului după escapada în cauză. Călin și-a cerut iertare în genunchi și i-a jurat că nu o să mai facă o astfel de prostie.

Cei doi au ales să plece la Untold împreună și să se bucure de distracție toată noaptea. „Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna”, a scris ea în dreptul unor fotografii cu partenerul ei. Internauții care o urmăresc pe Roxana Nemeș în mediul online speră să nu mai primească astfel de vești.