21 mart. 2023 | 16:33

Ce spune modul în care bei cafea despre tine. Sigur nu știai asta!

Diverse
Ce spune modul în care bei cafea despre tine. Sigur nu știai asta!
Ce spune modul în care bei cafea despre tine. Detaliul la care trebuie să fii atent dacă vrei să aplici și tu „secretul”.

Știi ce spune modul în care bei cafea despre tine? Felul în care consumi populara băutură poate oferi indicii despre anumite detalii la care nici nu te gândeai. Un cunoscător al felului în care s-a extins produsul de-a lungul timpului, precum și al obiceiurilor consumatorilor poate să își dea seama imediat cum te diferențiezi.

Ce spune modul în care bei cafea despre tine

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi la nivel internațional. Mulți obișnuiesc să o consume – nu doar dimineața, ci și în timpul zilei. Specialiștii în nutriție recomandă consumul de cafea datorită beneficiilor multiple pe care le poate avea asupra organismului. Nu despre acest lucru vom vorbi însă, în articolul de astăzi.

Prima dată, cafeaua a apărut în Europa, la începutul secolului al XVII-lea. După câteva decenii, consumul de acest tip de băutură s-a extins, ajungând și în Statele Unite, în jurul anilor 1.600. Nu a devenit populară peste Ocean decât mai târziu, în perioada în care a avut loc revolta „Boston Tea Party” împotriva impunerii de către guvernul britanic a unei taxe pe ceai în coloniile americane.

Consumul de cafea a evoluat diferit în Europa față de Statele Unite. Una dintre principalele diferențe, în momentul prezent, din acest punct de vedere este că europenii consumă mai multă cafea espresso. În schimb, americanii sunt mari iubitori ai cafelei cu filtru.

Știi că modul în care bei cafea poate să îți dea de gol naționalitatea? Un cunoscător al obiceiurilor consumatorilor de cafea din Europa versus Statele Unite poate să își dea seama rapid din ce regiune provii. Nu, nu are legătură cu tipul de produs pe care îl bei, ci cu modul în care o faci.

Așa îți dai seama dacă e european sau american

Dacă vrei să înțelegi ce naționalitate are un consumator de cafea, este suficient să studiezi modul în care o bea. S-ar putea să te surprindă, însă europenii nu obișnuiesc să consume băutura la fel cum o fac americanii. În rândurile de mai jos poți afla la ce detaliu să fii atent dacă vrei să poți identifica și tu din ce regiune provine un consumator de cafea.

De obicei, europenii nu beau cafea în mașină. Unii nici nu se folosesc de mașină pentru a ajunge la locul de muncă. Cetățenii din Europa obișnuiesc să își prepare cafeaua acasă sau să o bea în oraș, la cafenea sau la un local. Totodată, nu vor consuma băutura în recipiente de hârtie sau de plastic.

Nu la fel stau lucrurile în cazul americanilor. Cei de peste Ocean privesc băutul cafelei drept o corvoadă, nu neapărat ca o plăcere. Din acest motiv, obișnuiesc să o consume în grabă. În principiu, cetățenii americani își beau cafeaua în mașină, fără să o savureze nici măcar o clipă.

Așadar, dacă vrei să îți dai seama rapid din ce regiune provine un consumator de cafea, modul în care o bea poate să îți ofere exact răspunsul la dilemă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro