Ce spune Kamara despre Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, după ce s-a aflat de idila lor secretă EXCLUSIV

Ce spune Kamara despre Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, după ce s-a aflat de idila lor secretă EXCLUSIV
Declaratia lui Kamara despre Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, după ce s-a aflat de idila lor secretă

După ce s-a aflat de idila secretă dintre Corina Caciuc, actuala iubită a lui Reghecampf, și artistul Kamara, acesta a dat și o declarație, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce spune Kamara despre Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf

Despre actuala iubită a antrenorului Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, au ieșit, recent, la lumină, imagini din vremea în care aceasta nu apelase la medicii esteticieni. Dar iată că, mai nou, au apărut și imagini cu ea, aflată la vremea adolescenței, alături de artistul Kamara, de la Alb-Negru, cu care ar fi avut o relație. Pe atunci, artistul era în mare vogă și nu era căsătorit.

Contactat de reporterii Impact.ro, cu privire la informațiile apărute în presă, artistul a declarat:

”Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, ne-a mărturisit artistul Kamara de la Alb-Negru, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Amintim că după o căsnicie de 15 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. Mai mult decât atât, actuala iubită a lui Reghecampf ar fi însărcinată în patru luni și îi va dărui un fiu antrenorului de fotbal. De menționat este că cei doi s-au cunoscut în Dubai, întrucât tânăra originară din Deva a locuit o perioadă acolo.

Divorțul răsunător dintre Anamaria și Reghecampf,  în presa italiană

În tot acest timp, anunțul divorțului răsunător dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns și în presa italiană, iar impresara le-a vorbit jurnaliștilor italieni despre copilul lui Reghecampf cu amanta.

“Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă! Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil.

Toate acestea nu sunt bune pentru ei. Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia”, a spus Anamaria Prodan, pentru site-ul Tuttomercatoweb.

Despre Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mai afirmat:

”(…) Este greu de gestionat. Mă sună mulți oameni din lumea fotbalului. A fost nevoie de multă muncă pentru a-l face cunoscut pe fostul meu soț. Nimeni nu-l știa până am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani, lucru pe care l-au aflat și copiii de pe internet. Nu am vrut ca știrile astea să ajungă la ei”, a mai precizat Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI