Scandalul divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan a ajuns în Italia. Ce le-a spus impresara

Scandalul divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan a ajuns în Italia. Ce le-a spus impresara
Scandalul divortului dintre Reghecampf si Anamaria Prodan a ajuns in Italia. Ce le-a spus impresara

După 15 ani de relație, căsnicia dintre impresara Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat sfârșit, după ce antrenorul de la Unversitatea Craiova i-a cerut divorțul faimosului agent FIFA. Ce scrie presa din Italia despre scandalul anului în România. Detaliile prezentate i-au înfiorat pe fanii cuplului din România.

Divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan, dezbătut în presa italiană

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, iar fanilor încă nu le vine să creadă că unul dintre cele mai solide, influente și puternice cupluri din showbizul românesc s-a destrămat, după 15 ani de iubire.

Destrămarea căsniciei dintre agentul FIFA și soțul ei a ajuns pe primele pagini ale publicațiilor din Italian, acolo unde jurnaliștii din peninsulă dezbat relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Frumoasa vedetă a făcut câteva declarații privind situația mariajului ei, precizând că în această perioadă se concentrează asupra copiilor săi. De asemenea, Anamaria Prodan a mărturisit că se gândește să deschidă un club de fotbal în Italia, cândva în viitor.

„E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste douăzeci de ani, dar este o situație rușinoasă pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă.

Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei.

Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei ne-am dori un club în Italia.”, a declarat celebra impresară Anamaria Prodan pentru Tuttomercatoweb.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au vorbit de divorțul la notar

Deși întreaga Românie este pusă pe jar din cauza separării dintre celebra impresară și Reghe, se pare că divorțul anului stagnează, întrucât Anamaria Prodan a declarat că soțul ei nu ar fi depus dosarul de divorț.

Mai mult de atât, agentul FIFA a declarat că ea și Laurențiu Reghecampf nu au stabilit o dată de a merge la notar pentru a desface actele de mariaj, ci vorbesc doar despre interesele copiilor lor.

„Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva? Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva.

Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Fanatik.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI