Ce spune, de fapt, Alexandru Arșinel despre vaccinul anti-covid-19 după ce a scăpat de virusul periculos

Ce spune, de fapt, Alexandru Arșinel despre vaccinul anti-covid-19 după ce a scăpat de virusul periculos
Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre vaccinul anti-covid-19 după ce a fost externat din spital

Marele actor al României, Alexandru Arșinel, a fost externat din spital de curând după ce s-a luptat cu noul coronavirus. El și soția lui s-au infectat după ce au făcut rapelul vaccinului ce luptă cu infecția, iar de aici a urmat o perioadă foarte grea în care aceștia s-au confruntat cu mai multe complicații.

Alexandru Arșinel, despre lupta cu noul coronavirus. Prin ce a trecut marele actor

Alexandru Arșinel a scăpat într-un final de necaz, după ce pe 17 aprilie a fost internat la Institutul ‘Matei Balș’ in București. Deși inițial ei au fost externați după o săptămână, simptomele l-au forțat pe marele actor să ceară din nou ajutorul medicilor, urmând o perioadă și mai complicată pentru el și partenera lui. Maestrul și soția lui făcuseră rapelul cu doar două luni înainte de a fi depistați cu noul coronavirus.

”Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că am coronavirus, și eu, și soția mea, și, prin sprijinul dat de Matei Bals, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant.”, a declarat Alexandru Arșinel la Exclusiv VIP, citat de Cancan.ro.

Alexandru Arșinel, dezvăluiri surprinzătoare despre vaccinul anti-covid-19

De asemenea, marele actor al României a dezvăluit și ce părere are despre vaccinul împotriva coronavirusului chiar după ce a fost infectat și s-a luptat cu anumite complicații destul de grave. Acesta a mărturisit că medicii s-au luptat să îl salveze, astfel că a depășit momentul critic, iar vaccinul a făcut boala să rămână la un nivel suportabil.

„Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic.”, a adăugat maestrul.

Ce planuri are Alexandru Arșinel după ce a fost externat

Alexandru Arșinel a vorbit și despre recuperarea sa, explicând că abia așteaptă să se întoarcă pe scenă în scurt timp. Marele actor nu poate să stea departe de pasiunea sa, dar nici de public, chiar dacă a trecut prin momente foarte grele ce l-au marcat.

”Recuperarea este grea pentru că pornește nu de la stadiul bolii ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există. Iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorința de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte.”, a mai spus actorul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI