Alexandru Arșinel a ieșit din spital. Ce planuri are după ce a scăpat de covid

Alexandru Arșinel a ieșit din spital. Ce planuri are după ce a scăpat de covid
Alexandru Arsinel a iesit din spital

Vești excelente pentru Alexandru Arșinel. Marele actor al României a fost externat din spital, după ce a ieșit victorios din lupta sa cu virusul COVID-19. Artistul este pregătit să-și reia dinainte de coronavirus, după ce în data de 17 aprilie a ajuns, de urgență, la spital. Ce planuri are după ce a scăpat de coronavirus.

Alexandru Arșinel a ieșit din spital

Alexandru Arșinel și soția lui au fost internați la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, acolo unde au fost puși sub supravegherea atentă a medicilor. După trei săptămâni de spitalizare, în care actorul și partenera lui de viață s-au luptat cu anumite complicații apărute în urma infectării cu virusul Sars-Cov-2.

Alexandru Arșinel este bucuros că a scăpat de acest necaz și a trecut cu bine și peste această încercare grea pe care viața i-a pus-o în cale. Reamintim faptul că actorul și soția lui s-au vaccinat cu două luni înainte de a contacta boala. Fiul său a fost cel care l-a așteptat, entuziasmat, pe Arșinel pe treptele spitalului pentru a-l conduce acasă.

„Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru jurnaliștii de la Gândul.

Alexandru Arșinel va urca pe scenă, în curând

Marele actor și soția lui s-au prezentat, de urgență, la spital după ce au acuzat simptome specifice bolii COVID-19, chiar dacă ambii făcuseră rapelul cu două luni înainte de a fi depistați pozitiv cu virusul.

Chiar dacă Alexandru Arșinel a cerut, după o săptămână, să plece acasă, starea lui de sănătate s-a agravat, medicii fiind obligați să-l țină sub atentă supraveghere în incinta institutului. Chiar dacă a petrecut sărbătorile pascale departe de cămin, Alexandru Arșinel e foarte bucuros de faptul că se întoarce, în sfârșit, sănătos acasă.

Pentru că un actor adevărat simte, mereu, chemarea scenei, Alexandru Arșinel abia așteaptă să revină pe scena teatrului românesc săptămâna următoare. Este vorba despre spectacolul ‘Niște senzații…’, pe care marele actor îl regizează și din a cărei distribuție face parte.

„Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile. O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii.”, a declarat, acum câteva zile, Alexandru Arșinel în exclusivitate pentru Fanatik.

Urmăriți Playtech.ro și pe