Alexandru Arșinel iese din spital și urcă direct pe scenă. Ce anunț surpriză a făcut marele actor

Alexandru Arșinel iese din spital și urcă direct pe scenă. Ce anunț surpriză a făcut marele actor
Alexandru Arșinel iese din spital și urcă direct pe scenă. Ce anunț surpriză a făcut marele actor

Actorii au avut mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Sălile de teatru au stat închise pentru mult timp, iar artiștii au fost nevoiți să stea departe de scenă. Totuși, persoanele din lumea plină de farmec a teatrului au reluat repetițiile imediat cum s-a decis redeschiderea sălilor. Printre cei ce se bucură nespus de această veste se află Alexandru Arșinel, ce încă este internat în spital.

Alexandru Arșinel, de la spital direct pe scenă. Marele actor se reîntoarce la teatru

Alexandru Arșinel a petrecut sărbătorile în spital din cauza complicațiilor pe care le-a avut marele actor după ce a fost infectat cu noul coronavirus. El și soția lui au fost infectați după rapel. Inițial, ei au fost externați, însă simptomele l-au forțat pe maestru să ceară din nou ajutorul medicilor de la Matei Balș.

Peste doar câteva zile Alexandru Arșinel va fi externat, iar marele actor se gândește deja la o revenire pe scenă. Ținând cont că el regizează spectacolul ‘Niște senzații…’, dar și face parte din distribuție, acesta abia așteaptă să se reîntoarcă la teatru. De asemenea, el este și directorul Teatrului de Revistă ‘Constantin Tănase’, așa că speră că va vedea publicul cât mai repede posibil, deși este încă internat în spital.

Surpriză imensă din partea lui Alexandru Arșinel. Ce le-a dezvăluit fanilor

“Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile. O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii.”, a declarat Alexandru Arșinel în exclusivitate pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel și soția lui, Marinela, s-au infectat la două luni de la rapel, tocmai de aceea au făcut o formă ușoară a bolii, după cum susțin medicii. Cei doi s-au vaccinat cu prima doză a vaccinului Pfizer în ianuarie, iar în februarie au primit rapelul. Contactat de Cristi Brancu pentru emisiunea ‚Exclusiv VIP’ difuzată la Prima TV, marele actor declara în urmă cu puțin timp că recuperarea decurge bine, iar starea lui de sănătate este una bună.

„Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine.”, a declarat maestrul.

Vestea că sălile de teatru se vor redeschide în interior, la capacitatea de 30%, i-a bucurat nespus pe artiștii din România. Acest sector a avut mult de suferit din cauza pandemiei, așa că toată lumea speră ca lucrurile să revină cât mai repede la normal. În ceea ce îl privește pe Alexandru Arșinel, acesta este complet îndrăgostit de scenă, așa că nu este de mirare că își dorește să se reunească cât mai repede cu publicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI