Ce și-a făcut de fapt Demi Moore la față. Fanii au acuzat-o că s-a operat când au văzut cum a apărut la un eveniment

Ce și-a făcut de fapt Demi Moore la față. Fanii au acuzat-o că s-a operat când au văzut cum a apărut la un eveniment
Ce si-a facut, de fapt, Demi Moore la fata

Demi Moore a șocat întreg mapamondul cu ultima sa apariție publică. Fanii au acuzat-o că s-a operat când au văzut cum a apărut la un eveniment important din lumea modei. Ce și-a făcut de fapt Demi Moore la față.

Ce și-a făcut de fapt Demi Moore la față

Demi Moore nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din ultimii 30 de ani, cu roluri significative în Fantoma mea iubită, Striptease și Propunere Indecentă. Fosta soție a lui Bruce Willis a șocat internauții după ce a apărut cu fața tumefiată la Săptămâna Modei din Paris. Bruneta în vârstă de 58 de ani a ajuns în Franța împreună cu fiica sa Scout Willis, 29 de ani. Demi a fost invitatul special al serii și a defilat precum un topmodel internațional, pe cea mai urmărită pasarelă din lume, pentru promovarea casei de modă Fendi.

Deși Demi Moore și-a etalat trupul sculptat care pare a fi cel al unei adolescente, toți cei prezenți nu și-au putut lua ochii de la chipul vedetei. Apariția celebrei actrițe a ridicat semne mari de întrebare în rândul privitorilor, care au acuzat-o că și-ar fi distrus fața din cauza operațiilor estetice, apărând cu pomeţii explodaţi, buzele ţuguiate şi vizibil mărite, fruntea ca de ceară și mandibula proeminentă. Demi Moore a negat vehement aceste zvonuri, afirmând că nu a trecut niciodată pragul cabinetului esteticienilor.

„Dacă nu vă place nu vă uitaţi, dar măcar nu aruncaţi cu noroi atunci când nu e cazul”, a fost reacția dură a lui Demi Moore, când a citit comentariile fanilor săi.

Ce spun specialiștii esteticieni despre transformările prin care a trecut Demi Moore

Chiar dacă transformările brunetei au fost evidente, de-a lungul anilor, fosta parteneră a lui Ashton Kutcher a infirma, mereu, faptul că ar fi apelat vreodată la bisturiu pentru a păcăli trecerea timpului. Actrița susține că se simte foarte bine în pielea sa și nu simte nevoia să arate ca la 30 de ani. Cu toate acestea, Demi a specificat că nu are nimi împotrivă cu femeile care recurg la asemenea intervenții estetice pentru a șterge câțiva ani de pe chip.

Chiar dacă nu recunoaște, specialiștii în domeniu care i-au analizat trăsăturile și transformările prin care a trecut actrița în ultimele decade susțin că Demi Moore ar avea nu mai puțin de 40 de intervenții estetice la activ.

„Este total neadevărat. Nu m-am operat niciodată, însă nu-i judec pe cei care recurg la astfel de trucuri. Dacă acest lucru le face bine, nu văd care e problema. Pe mine, însă, nu ma încântă ideea să mă operez pentru a opri procesul îmbătrânirii. Acest lucru nu m-ar face fericită. În ziua în care voi plânge pentru că nu mai arăt bine, probabil că voi apela la o operație. Acum prefer să-mi arăt vârsta, nu sunt disperată să arăt ca la 30 de ani’, declara Demi Moore, în urmă cu câțiva ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI