Ce se va întâmpla la o lună de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Informații noi de azi, 10 noiembrie

Ce se va întâmpla la o lună de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Informații noi de azi, 10 noiembrie
Sute de oameni au luat parte la slujba

Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni. Mulți au fost cei care au venit să îi aducă artistului un ultim omagiu.

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat, iar la slujbă oficiată de un sobor de preoți de la biserica Mântuleasa, din Craiova, au participat mii de oameni. Artistul a fost înmormântat în cimitirul Ungureni, unde își plătise deja locul de veci.

„Și pulbere, țărână de tine s-a alege/ Căci asta e a lumii nestrămutată lege, /Nimicul te aduce, nimicul te reia/Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea” este scris în partea de sus a marmurii negre artistul.

Sute de persoane s-au adunat în fața Teatrului Marin Sorescu din Craiova, unde a fost depus sicriul artistului, înainte să fie îngropat.

Rezultatele necropsiei au arătat nereguli, iar suspiciunile medicilor au fost confirmate. Artistul a murit după un stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni, printre care stenoză și regurgitare mitrală severă reumatismală, obezitate de grad 1 și insuficiență cardiacă.

Din ce cauze a murit și ce se va afla peste o lună

De vină au fost și complicațiile de după covid, adică bronhopneumonie, un șoc septic și supradozaj cu anticoagulant.

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat informații exclusive privind moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

„Au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală probe prelevate la autopsia lui Petrică Mîțu Stoian pentru a se stabili dacă a existat un supradozaj de anticoagulant. Rezultatul va dura cel puțin o lună ca să-l aflăm. Atâta timp trebuie să stea într-o expunere de substanțe tot ceea ce s-a prelevat.

Medicii de la INML vor căuta răspunsul la întrebarea De ce anume a fost generat stopul cardiac și lucrul acesta va fi elucidat în mare parte de expertiza toxicologică. La autopsie s-a văzut că esste vorba despre o rupere a unui vas alveolar, de aceea Petrică Mîțu Stoian a tușit cu sânge înainte să moară”, a transmis ea la Antena3.

Artistul, în șoc după moartea impresarei lui

Artistul a murit pe 6 noiembrie și a fost îngropat lângă impresara lui, Maria Gușman. Cei doi erau foarte apropiați, iar Petrică Mîțu Stoian a suferit mult după ce femeia a murit.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră.

Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment’, a mărturisit Petrică Mâțu Stoian la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI