Ce se va întâmpla cu trupul lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă nu e de acord: ”Să nu mai poată fi gasită nicio dovadă”

Ce se va întâmpla cu trupul lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă nu e de acord: ”Să nu mai poată fi gasită nicio dovadă”
Familia a dezvăluit ce se va întâmpla cu trupul lui Bogdan Stanoevici. De ce este Diana Șoșoacă împotrivă

După moartea şocantă a lui Bogdan Stanoevici, s-a aflat ce se va întâmpla cu trupul actorului. Diana Șoșoacă, celebra avocata din Iaşi care a refuzat să poarte masca de protecţie, nu e de acord cu decizia luată de familie.

Ce se întâmplă cu trupul lui Bogdan Stanoevici

Fostul ministru delegat pentru românii de pretutindeni și candidat la prezidențiale în 2019 a murit pe 12 ianuarie, după câteva săptămâni în care a luptat cu virusul care face ravagii în întreaga lume. Dat fiind că acesta s-a stins din cauza coronavirusului, sicriul va fi sigiliat pentru a fi depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală.

Familia a dezvăluit acum ce se va întâmpla cu trupul lui Bogdan Stanoevici: va fi incinerat sâmbătă, în cadrul unei ceremonii la care vor participa doar cei foarte apropiaţi. Diana Șoșoacă, una dintre persoanele care nu cred în existenţa COVID-19, nu este de acord cu această decizie şi spune că totul este suspect. Mai mult, cere ajutorul autorităţilor pentru o autopsie de urgenţă.

“Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întâlni pentru probe. Pe data de 8 dec testul era negativ, apoi a luat o infecţie, dar s-a infectat şi cu alte infecţii nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viaţa nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impune tratamentul Covid cu prioritate faţă de celelalte afecţiuni.

Eu conider în acest moment că este moarte suspectă şi o spun ca avocat şi ca cetăţean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgenţă şi să se facă autopsia, pentru că nu ştiu dacă ştiţi, se doreşte incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă”, a declarat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: “Trebuie văzut ce i s-a întâmplat”

După câteva săptămâni în care a fost internat în secția de Terapie Intensivă a spitalului „Sfântul Pantelimon”, din Capitală, actorul care urma să împlinească în curând 63 de ani s-a stins marţi.  Diana Șoșoacă este hotărâtă, însă, să demonstreze că moartea lui Stanoevici nu are legătură cu SARS-COV-2.

“Omul ăsta a luptat pentru ţara asta cum puţini au făcut-o. Trebuie văzut ce i s-a întâmplat după ce a candidat la prezidenţiale, pentru că nu ar fi trebuit şi de acolo i s-a tras, îmi spunea că sunt probleme foarte mari. El a participat la toate ieşirile în stradă împotriva Covidului şi mi-a spus „Diana, tu trebuie să mergi până la capăt, nu ştiu ce se va întâmpla cu mine, dar tu trebuie să ne răzbuni pe toţi”.

În mizeria asta de politică, ori eşti de-al lor şi faci ce vor ei, ori e greu să pătrunzi. Credeţi că degeaba nu a rezistat ca Ministru al Romanilor de Pretutindeni? După ce nu a mai fost ministru, RAPPS l-a dat în jdecata pentru recuperarea cheltuielilor de chirie pentru casa pe care o ocupa.

Eu ştiu foarte bine lupta pe care a dat-o, inclusiv diferendul cu doamna Firea. Avea mari probleme pentru că şi-a permis să candideze şi la Primărie”, a mai spus senatoarea din Iaşi la Punctul culminant