Monica Pop, dezvăluiri șocante în cazul morții lui Bogdan Stanoevici: „Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon”

Monica Pop, dezvăluiri șocante în cazul morții lui Bogdan Stanoevici: „Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon”
Monica Pop, adevărul desprea moartea lui Bogdan Stanoevici

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a atras cu sine multe polemici cu privire la motivele decesului. Ceea ce a marcat o țară întreagă este faptul că acesta a criticat mereu măsurile de prevenție împotriva noului coronavirus, participând la diferite proteste anti-mască. În cele din urmă, artistul a murit răpus de virusul de care nu se temea absolut deloc.

Ce spune medicul Monica Pop despre moartea lui Bogdan Stanoevici

Artistul și fostul ministru al românilor de pretudindeni din Guvernul Ponta s-a internat la Spitalul Sfântul Pantelimon în cea de-a opta zi de simptomatologie a infecției cu Covid-19. În acel moment, starea de sănătate a acestuia se agravase foarte tare, iar capacitatea pulmonară era redusă cu mult față de normal.

Medicul oftalmolog, Monica Pop, cunoscută pentru intervențiile sale directe și transparente din domeniul medical, rupe tăcerea și în acest caz. Aceasta mărturisește că, încă de la început, aceasta nu a avut mari speranțe în șansele de supraviețuire ale actorului și că, doar o minune medicală l-ar fi putut salva.

Managerul Spitalului de Oftalmologie din București susține că testul de Covid al actorului ar fi iesit negativ pe data de 8 decembrie, însă starea de sănătate a rămas în continuare foarte gravă.

„Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie.

Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID”, a declarat medicul.

Cormobiditățile au avut o contribuție uriașă la decesul său

Aceasta a dezvăluit, de asemenea, că Bogdan Stanoevici a ajuns să fie internat la Spitalul Sfântul Pantelimon la dorința acestuia, refuzând categoric să fie dus la Institutul Matei Balș.

“Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon”, a dezvăluit Monica Pop la RomaniaTV.

Monica Pop a afirmat că Bogdan Stanoevici avea probleme de sănătate pe care nu le-ar fi făcut niciodată publice, astfel că infecția cu Covid-19 i- agravat aceste probleme deja existente. Medicul oftalmolog recunoaște că le-a spus apropiaților că recuperarea actorului ar fi o adevărată minune, deși era greu de crezut.

„Am spus prietenilor mei: Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii! Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui!

Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator… a dus la asta”, a declarat Monica Pop, în direct la România TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI