Ce se va întâmpla cu mormântul Corneliei Catanga în curând. Aurel Pădureanu a făcut marea dezvăluire EXCLUSIV

Ce se va întâmpla cu mormântul Corneliei Catanga în curând. Aurel Pădureanu a făcut marea dezvăluire EXCLUSIV
Aurel Pădureanu îi va face un cavou Corneliei Catanga

Solistul de romanțe Aurel Pădureanu își revine cu greu din șocul despărțirii de iubita lui soție, marea artistă a scenei românești, Cornelia Catanga. Pentru bărbatul cu inima cernită, bucuria sărbătorilor de iarnă a dispărut, a rămas doar o dulce amintire: ”De Moș Nicolae, nu mai are cine să ne pună mie și fiului meu dulciuri în ghete. Cornelia a luat cu ea și sufletul meu. Sunt primele Sărbători fără ea, nu doresc nimănui așa durere”, ne-a mărturisit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Aurel Pădureanu, îndurerat de Moș Nicolae

”Vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică”

La nouă luni de la decesul ”Reginei muzicii de petrecere”, Aurel Pădureanu continuă să se simtă pustiit de durere. Ca să-și mai aline suferința și dorul, vestitul solist de romanțe merge zilnic la mormântul femeii pe care a idolatrizat-o, din Cimitirul Ghencea Civil:

”Merg la cimitir ca să îi aprind o lumânare, să îi pun flori. Acolo, lângă ea, mă simt bine. O să îi refac mormântul, o să-l cimentez. Ea nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Dar, din cauza pandemiei, atunci nu a fost timp să îi fac cavou, va fi gata anul viitor.

Tot acolo îmi voi face și mie un loc de veci, vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică. Îi era tare teamă de singurătate”, ne-a mai dezvăluit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

”Zâmbesc ca să zâmbească și Alex, fiul meu. Însă doar noi doi știm ce este în sufletul nostru”

Aurel Pădureanu o să-i strângă în jurul lui, la masa de Crăciun, pe toți cei dragi, inclusiv pe Alex, fiul său și al Corneliei Catanga, dar și pe viitoarea noră:

”De dragul lui Alex, fiul meu, un mare pianist, un talent rar întâlnit, mă străduiesc să merg mai departe. Zâmbesc ca să zâmbească și el. Însă doar noi doi știm ce este în sufletul nostru. Alex va pleca în America, poate că anul viitor, pentru o carieră de muzician, dar încă nu se poate desprinde de locurile acestea, de mormântul măicuței lui.

Voi merge și eu în America pentru câteva luni, însă aici vreau să mor, în țara mea, să fiu îngropat lângă marea mea iubire. Când mi-e dor de Cornelia, îi îmbrățișez hainele, încă mai păstrez parfumul ei”, ne-a mai declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cornelia Catanga se temea să mai filmeze la TV

Cornelia Catanga, care și-ar fi prevestit moartea, și soțul ei, Aurel Pădureanu, au cântat pentru ultima oară împreună, la tv, anul trecut, la Antena Stars. Solista ne dezvăluia atunci că se temea foarte tare de virusul care îngenunchease o planetă întreagă. La filmările pentru programul de Crăciun, artista își luase toate măsurile de precauție:

”M-am dus la filmări cu gentuța mea cu farduri. De fapt, mereu am avut rujul meu, mi se pare cea mai elementară regulă, iar peste microfon am pus o protecție chinezească, deoarece au mai cântat, pe rând, și alți artiști”, ne spunea Cornelia Catanga în luna decembrie a anului trecut, cu trei luni înainte de a înceta din viață.

La același program de divertisment mai participase și alt artist de valoare, Nelu Ploieșteanu. Acesta a încetat din viață pe 2 aprilie 2021, la scurtă vreme după ce fusese diagnosticat cu Covid-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI