21 oct. 2021 | 18:14

Și-a presimțit Cornelia Catanga moartea?! Unicul ei fiu face dezvăluiri: ‘Mama a învățat-o pe iubita mea’ EXCLUSIV

Știri generale
Și-a presimțit Cornelia Catanga moartea?! Unicul ei fiu face dezvăluiri: ‘Mama a învățat-o pe iubita mea’ EXCLUSIV
Cornelia Catanga și Alex Pădureanu

Alexandru Pădureanu este fiul celebrei Cornelia Catanga, solista care s-a stins din viață pe 26 martie 2021. După ce mama lui a pierdut lupta cu virusul ucigaș, Alexandru a amânat plecarea în America. Și acum visează să dea lovitura pe plan muzical, ca pianist de jazz. ”Mai rămân o vreme în România. Mi-e foarte greu să plec de lângă mama. Aproape zilnic merg la cimitir, ca să îmi vărs tot of-ul, știu că mă aude”, ne-a declarat, cu tristețe, Alex Pădureanu, pentru impact.ro.

Cornelia Catanga și dispariția ei fulgerătoare

După o perioadă în care s-a luptat acasă cu infecția, Cornelia Catanga avea să pelce din această lume pe 26 martie 2021. Vestea decesului a fost una fulgerătoare și nimeni nu se aștepta la un astfel de deznodământ. Atât fiul, Alexandru Pădureanu, cât și soțul regretatei soliste au trecut prin momente grele, mai ales că înmormântarea artistei s-a făcut în condiții greu de descris, la lumina lunii și a unor reflectoare, ca urmare a restricțiilor de la acel moment.

Astăzi Alexandru Pădureanu a povestit reporterilor Impact.ro despre toată această perioadă și despre suferința sa.

 ”Nu-s pregătit să plec atât de departe de mama. Merg zilnic la ea, la mormânt”

Alexandru Pădureanu, unicul moștenitor al Corneliei Catanga, anunțase, în urmă cu câteva luni, că va pleca în America, împreună cu iubita lui, Alina, și că se vor căsători civil. Dar, încă nu se se poate despărți de tatăl lui, Aurel Pădureanu, și nici de mormântul măicuței sale. Zilnic, el își varsă acolo tot ”of-ul”:

„Momentan, o să mai stau, aici, în România. Mai am chestii de rezolvat. În plus, nu-s pregătit să plec atât de departe de mama. Merg zilnic la ea, la mormânt.

Îi povestesc tot ce fac, știu că mă aude și că îmi dă putere. Iar cununia cu Alina o mai lăsăm, cel mai probabil pentru anul viitor, încă nu am stabilit”.

Cornelia Catanga și-a simțit sfârșitul.  ”Mama a învățat-o pe iubita mea să gătească, să aibă grijă de casă, parcă a știut că va pleca”

Cornelia Catanga, artista care a încetat din viața pe 26 martie 2021, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu Covid-19, a presimțit că va muri?

„Mama parcă și-a simțit sfârșitul aproape, ea a mai trecut și printr-un infarct, în urmă cu câțiva ani, se temea să nu mă lase singur și să nu mai aibă cine să îmi poarte de grijă. A pregătit-o pe Alina din toate punctele de vedere, să gătească și să aibă grijă de casă.

Parcă a știut că va pleca. Acum, Alina ne gătește bunătăți, care îmi amintesc de mâncărurile mamei”.

Cornelia Catanga încă în memoria fiului ei. ”Am păstrat mănușile mamei de scenă. Le strâng la piept, când mă prăbușesc de dor”

După trecerea în neființă a ”Reginei muzicii lăutărești”, familia solistei nu a dat din casă toate lucrurile ei. Alexandru nu s-a putut despărți de multe dintre hainele și accesoriile vestimentare care îi erau atât de dragi Corneliei:

„Am păstrat câteva rochițe, haine, eșarfe, dar și mănușile mamei de scenă. Le strâng la piept, când mă prăbușesc de dor. În plus, telefonul meu este plin cu poze cu mine și cu mama.

Oriunde sunt mă uit la ele și plâng. Am fost foarte legat de ea, era sufletul meu”, ne-a mai declarat Alexandru Pădureanu, în exclusivitate pentru impact.ro

”Tare aș vrea un copilaș, ca să o fac bunică, acolo, în Cer. Mama își dorea o nepoțică”

Alex vrea să  îi îndeplinească una dintre marile dorințe ale Corneliei Catanga:

”Mai târziu, dacă îmi dă Dumnezeu putere să fiu pe picioarele mele, să se reia concertele, tare aș vrea un copilaș, ca să o fac bunică, acolo, în Cer. Mama își dorea o nepoțică”.

De altfel, Cornelia Catanga și-a manifestat această dorință și într-un interviu tv de suflet, acordat cu doi ani înainte de a părăsi această lume:

”Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă o nepoțică”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro