Ce se va întâmpla cu familia regală, din cauza Prințului Charles. Jurnaliștii britanici au dat verdictul

Ce se va întâmpla cu familia regală, din cauza Prințului Charles. Jurnaliștii britanici au dat verdictul
Jurnaliștii britanici, previziuni despre familia regală. Se întrevede finalul din cauza Prințului Charles

Profeția experților. Familia regală britanică, pe ducă din cauza Prințului Charles. Serialul ”The Crown” a redeschis rănile.

”Dinastia de nebuni”. Punctul în care ar putea ajunge familia regală dacă Prințul Charles ar ocupa tronul în lipsa Reginei Elisabeta a II-a

Admiratorii Prințesei Diana sunt furioși că Prințul Charles ar putea urca pe tron. De altfel, experții în problemele familiei domnitoare din Marea Britanie apreciază, de asemenea, că urcarea Prințului de Wales pe tron ar fi o adevărată catastrofă. În vârstă de 72 de ani, el este cel mai bătrân prinț moștenitor din istoria Marii Britanii, iar marea întrebare este dacă va ajunge sau nu vreodată pe tron.

Nu se gândește nimeni că Regina Elisabeta a II-a ar trăi veșnic, așa că există posibilitatea ca Charles să preia conducerea, dacă nu i-ar lăsa cale liberă la tron fiului său, William, în vârstă de 38 de ani. Aflați într-o perioadă dificilă din punct de vedere sanitar, suverana încadrându-se în categoria de risc, toată lumea speculează în aceste momente despre ce se va întâmpla după ce aceasta nu va mai avea putere să-și îndeplinească atribuțiile.

Clive Irving, autor și expert regal, spune că regina merită mulțumiri pentru că a salvat până acum monarhia britanică, însă munca sa s-ar putea prăbuși dacă Prințul Charles ar veni la putere. În noua sa carte, ”Ultima regină: bătălia de șaptezeci de ani a Elisabetei a II-a pentru a salva casa Windsor”, Irving susține că Prințul Charles va „accelera declinul monarhiei”. Din punctul său de vedere, prințul moștenitor e complet nepotrivit pentru a urca pe tron.

Monarhia va putea supraviețui sub regele Charles?

„Pentru a evalua viitorul monarhiei în perioada de după regină, ar fi foarte bine să ne uităm în trecut”, susține scriitorul.

„Regina și tatăl ei, George al VI-lea, au fost excepții în dinastia Windsor care a urmat-o pe regina Victoria, sunt singurii care au fost exemplari în rolul de suverani. Edward al VII-lea, George al V-lea și Edward al VIII-lea aveau mari defecte.(…)

„Edward al VII-lea era lacom și de o senzualitate scârboasă, George al V-lea a fost un om mult prea direct, mereu prost dispus și un tată dezastruos. Rezultatul a fost nepăsarea totală a moștenitorului său, Edward al VIII-lea, a cărui abdicare a afectat foarte mult monarhia”.

„Dinastia de nebuni”

„Așadar, înainte de a putea evalua modul în care William, și mai târziu George, ar putea domni, trebuie să ne întrebăm cum va arăta monarhia sub regele Charles și dacă aceasta poate supraviețui.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI