Ce iubite a avut Prințul Charles înainte de Diana. Toate trebuiau să îndeplinească două condiții

Ce iubite a avut Prințul Charles înainte de Diana. Toate trebuiau să îndeplinească două condiții
Istoria iubitelor sale și Prințul Charles

De-a lungul anilor Prințul Charles a stârnit multe controverse. Prințul Charles,de-a lungul anilor, se pare că a avut o listă lungă de iubite sau partenre ocazionale. Multe dintre ele chiar și între cele două nunți, cu Diana și, ulterior cu Camilla Parker Bowels.

Istoria iubitelor sale și Prințul Charles

Conform unor dezvăluiri, viitorul rege ar fi fost sfătuit de un apropiat, Mountbatten, să aibă cât mai multe partnere, cât timp a fost tânăr, iar șirul său de povestiri a condus la iubitele sale numite „Îngerii lui Charlie”, dezvăluite de presa britanică. Potrivit experților regali, prințul Charles a avut mai mult de 20 de relații în cei 13 ani dintre 1967 și 1980. În 1980 avea să o cunoască  pe Diana Spencer, viitoarea prințesă de Wales.

Prințul Charles extrem de exigent cu iubitele sale

Fostele partenere ale viitorului Rege al Marii Britanii, Prințul Charles, trebuiau să îndeplinească două condiții. Una era aceea de a fi blondă, ceea ce nu a fost cazul multora. Cea de a doua, și cea mai importantă, era să fie virgine. Acum nu se știe dacă toate fostele sale partenere, despre care cițiți imediat, îndeplineau această condiție. De altfel, nu prea știe nimeni dacă a fost așa sau nu.

Puțini știu, poate, că  Diana nu a fost singurul Spencer legat romantic de viitorul rege. În viața moștenitorului tronului britanic au fost multe partenere ocazionale, iubiri pătimașe, sau de ocaize. Lista este una concludentă, și o regăsiți în cele ce urmează. (vezi galeria)

Lucia Santa Cruz

Prima iubită, conform experților regali, ar fi fost, Lucia Santa Cruz, fiica fostului ambasador chilian la Londra. Cei doi s-au cunoscut în 1967, pe vremea când prințul Charles studia la Universitatea Cambridge. Se spune că perechea s-a întâlnit prima dată la o cină găzduită de un prieten comun. Lucia era cu cinci ani mai în vârstă decât Charles și „prima dragoste reală a vieții sale”, potrivit biografului Sally Bedell Smith, ba chiar ar fi dus-o la Balmoral pentru a cunoaște familia.

 

Camilla Parker Bowles

Camilla, care avea să-i devniă amantă, și ulterior soție, era fiica unui ofițer al armatei britanice a cărei străbunică, Alice Keppel, fusese amanta regelui Edward al VII-lea. Cei doi s-au cunoscut în anul 1971 și sunt și astăzi împreună. S-au cunoscut în 1971, dar se crede  că s-au întâlnit de fapt în anul următor, în 1972.

Când Charles s-a căsătorit cu Diana în 1981, el ar fi fost deja certat cu fosta lui iubită, pe atunci Camilla Shand. Se pare că și-au făcut curte timp de șase luni după ce Charles îi trimitea „note de dragoste formulate în mod elaborat”. S-au despărțit când Charles s-a înrolat în Marina Regală. Când s-a întors după opt luni, Camilla nu mai era singură. Era deja logodită cu iubitul ei, locotenentul armatei britanice Andrew Parker Bowles, cu care s-a căsătorit în 1973.

După moartea Dianei, în 1997, Charles și Camilla și-au reaprins romantismul, mutându-se împreună. Pe când locuiau  la Clarence House, cei doi și-au anunțat logodna în 2005. Ulterior s-au căsătorit într-o ceremonie civilă în aprilie 2005.

 

Lady Jane Wellesley

Cu fiica celui de-al 8-lea duce de Wellington, Prințul Charles ar fi avut o relație în perioada anilor 1973 și 1974, desrpățirea dintre ei fiind pusă pe seama presiunilor din mass-media.

Lady Sarah Spencer

Lady Sarah Spencer a făcut parte din viața Prințului Charles pentru un singur an, în 1977. Sora mai mare a Dianei, a avut o scurtă relație în 1977 cu prințul, și s-a despărțit după ce a vorbit despre relația lor cu presa, aparent spunând unui reporter că nu era interesată să se căsătorească cu moștenitorul tronului.

Sabrina Guinness

Moștenitoarea dinastiei berii și societatea „it girl”, ar fi putut fi o partidă bună pentru Prințul Charles. În 1979 cei doi au avut o relație, iar despre Charles s-a spus că ar fi fost îndrăgostit de frumoasa moștenitoare a dinastiei berii. Aceleași surse spun că ar fi dus-o la Balmoral pentru a întâlni familia. Au mers împreună la polo și teatru, iar ea a luat în mod regulat lecții de pescuit cu muștele, deoarece era unul dintre hobby-urile preferate ale lui Charles.

Lady Amanda Knatchbull

O altă relație a Prințuli Charles a fost cea cu Lady Amanda Knatchbull, nepoata Lordului Mountbatten, cel care l-a și sfătuit pe Charles să petreacă cât mai mult. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul bătrânlui Lord Mountbatten, la reședința acestuia, în 1980. Charles a cerut-o în căsătorie pe Amanda în 1980 și se spune că Regina ar fi fost interesată de asociere, dar Amanda a respins propunerea. Scriindu-i biografia prințului, în 2007, autorul Howard Hodgson a descris modul în care nepoata lui Mountbatten, Amanda, îi plăcuse lui Charles.

”A fost la fel de impresionată de energia, entuziasmul, simțul distracției, bunătatea și deprecierea modestă a prințului. Era într-adevăr o fată foarte sensibilă și iubitoare, care cu adevărat împărtășea aceleași interese ca și moștenitorul tronului.”

Anna Wallace

În același an, în care Amanda îi refuza propunerea de căsătorie, Prințul Charles o cunoaște pe tânăra Anna Wallace. Tânăra, pe cât de frumoasă, pe atât de bogată era, fiind fiica bogatului moșier scoțian Hamish Wallace. Charles a cerut-o de două ori în căsătorie, dar ea l-a refuzat în ambele dăți. Cuplul tocmai își încheiase relația când Charles a cunoscut-o pe Diana în vara anului 1980.

Concluzie

De la simple partenere de ieșit în socieate și până la căsătoria tumutloasă cu Diana, apoi cu Camilla, Prințul Charles a reușit să semențină în anteția presei. Nu este exclus, ca și acum, moștenitorul tronului Marii Britanii, să mai aibă și alte relații, extraconjugale.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI