De ce nu mai are bonă Andreea Bănică pentru băiatul de 5 ani. Soțul său a pus piciorul în prag: ‘Gata’

De ce nu mai are bonă Andreea Bănică pentru băiatul de 5 ani. Soțul său a pus piciorul în prag: ‘Gata’
Motivul pentru care Andreea Bănică nu mai are bonă pentru mezinul familiei? Soțul s-a impus

Andreea Bănică a fost transparentă și a povestit în direct detalii din familia sa. Care este motivul pentru care de aproximativ 3 ani nu mai are bonă pentru mezinul familiei? Soțul a avut un cuvânt de spus.

Motivul pentru care Andreea Bănică nu mai are bonă pentru mezinul familiei

Andreea Bănică a fost din nou transparentă cu fanii ei și a povestit câteva detalii din viața de familie. Solista este în vizorul românilor de ani buni, iar în tot acest timp a știut să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională, așa că a lăsat la suprafață suficiente lucruri.

Aceasta a fost invitată la o emisiunea pentru a discuta despre relația de cuplu și problemele care apar atunci când există doi copii. Se pare că greul a venit în prim-plan după ce bona mezinului familiei a decis să plece.

După mai multe încercări eușuate în speranța de a-i găsi o înlocuitoare, soțul vedetei a decis ca ei să se ocupe de fiecare detaliu. Zis și făcut! Doar că nu le-a mai rămas foarte mult timp pentru ei doi. Cu toate astea, lucrurile s-au rezolvat pentru că Andreea a știut cum și când să intervină pentru ca relația să nu ajungă să se răcească.

„Am mai încercat alte bone”

„Vreau să fiu uneori cu soțul meu pe canapea doar noi doi. Nu știe că eu cer vacanțe destul de des, dar nu prea mi se oferă. Eu mi le iau singură, dar nu mai mult de patru zile că plânge copilul mic. Noah face 5 ani acum în noiembrie. Am rămas acum aproape 3 ani fără bonă. Recunosc faptul că atunci era zen când era bona.

Puteam să plec oricând și oriunde. După ce a plecat ea, nu mai știam pe unde să scot cămașa. Am mai încercat alte bone, dar nu a funcționat. Lucian a zis că ne ocupăm noi și atât. E unul din cei mai implicați tați pe care i-am văzut. Îl cert uneori că stă prea mult cu cel mic. Sofia a crescut și e independentă. Merge cu metroul singură la școală și o ducem doar până acolo.

Ea a luat decizia asta! Lucian e numai cu Noah tot timpul, mereu mi-o ia înainte. Când era mic nici nu mai apucam să schimb un pampers. El e bonă, mamă, tată. Are cu cine să semene pentru că socrul meu este la fel când este vorba despre Sofia. E o bucurie, ador iubirea asta și apropierea asta foarte importantă a lor, dar uneori îi spun că mai avem nevoie să ieșim amândoi la un restaurant”
Andreea Bănică (Sursa: ‘La Măruță’ – Pro TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI