27 iul. 2022 | 19:59

Ce se întâmplă la mai bine de trei ani de la moartea lui Cornel Galeș. Cine îi face toate pomenile. EXCLUSIV

Monden
Ce se întâmplă la mai bine de trei ani de la moartea lui Cornel Galeș. Cine îi face toate pomenile. EXCLUSIV
La ce a fost obligat de instanță Cornel Galeș?

Ce se întâmplă la mai bine de trei ani de la moartea lui Cornel Galeș? Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, decedată în primăvara lui martie 2017, și-a pierdut viața la finele lunii noiembrie 2019. Tragedia se întâmpla în urma unui accident de circulație petrecut în Spania. Singurele sale rude de sânge, fiica din prima căsătorie și fratele lui nu au venit la înmormântare. Cea care s-a ocupat de repatrierea trupului a fost Viviana, iubita lui de atunci. Femeia cu care acesta și-a împărțit ultimele sale luni din viață este și cea care i-a făcut pomenile, iar fiica ei, Sasha, suferă și acum după pierderea iubitului mamei sale.

Ce face Viviana? Ce se întâmplă la mai bine de trei ani de la moartea lui Cornel Galeș

Cornel Galeș a fost căsătorit 20 de ani cu Ileana Ciuculete, căreia i-a fost și  manager. La doar câteva luni de la decesul acesteia, a început o nouă relație, cu Viviana Măntoiu. Viviana era pe atunci șefa sa de la agenția de turism la care acesta se angajase.

Odată cu această idilă, survenită la scurt timp după piederea soției, Galeș a fost atacat din toate părțile. Ulterior acesta a rămas fără persoanele care cândva îi fuseseră apropiate.

După decesul artistei, văduvul acesteia a vândut vila în care locuiau. Ulterior avea să înstrăineze tot ce mai avea în România și se muta în Spania, unde a locuit până în momentu accidentului, într-o vilă împreună cu Viviana și fiica acesteia, Sasha.

Viviana îi poartă și acum cămășile

Singurele sale rude de sânge, fiica din prima căsătorie și fratele lui nu au venit la înmormântare, iar cea care s-a ocupat atunci de repatrierea trupului a fost Viviana, iubita lui de atunci.

Femeia cu care acesta și-a împărțit ultimele sale luni din viață este și cea care i-a făcut pomenile, iar fiica ei, Sasha, suferă și acum după pierderea iubitului mamei sale.

„Chiar dacă nu arată, Viviana suferă și acum. I-a făcut pomenile, împarte mereu pentru sufletul lui. Fiica ei, Sasha, se atașase și ea de Cornel și plânge și acum după el.

Îi poartă cămășile pe care le-a păstrat, pentru a-l simți alături în moment importante din viața sa”, a dezvăluit pentru Impact.ro una dintre puținele persoane care-i mai rămăseseră apropiate lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș înmorrmântat lângă Ileana Ciuculete

Cum Cornel Galeș avea loc de veci lângă mormântul regretatei artiste, Ileana Ciuculete, și cum acesta nu-și oficializase relația cu Viviana Măntoiu, el a fost înmormântat lângă soția sa.

Din acest motiv, potrivit sursei mai sus-menționată, fosta sa iubită nu a fost văzută la mormântul său, de care are însă grijă, se pare, nașa lui Galeș și a Ilenei Ciuculete, Doina Belu, cea care de altfel a și dat vestea tragicului accident în care finul său și-a pierdut viața.

La ce a fost obligat de instanță

Cu un an înaintea accidentului, Cornel Galeș a fost obligat de instanță, în urma procesului de partaj deschis de cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, să le plătească acestora câte 34.125 de euro, de fiecare, reprezentând partea lor din suma încasată (91.000 de euro) din vânzarea vilei, precum și o cotă parte din remunerațiile repartizate titularului drepturilor de autor, Ciuculete Neli de către CREDIDAM și de către UCMR-ADA.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro