Fiica Vivianei Mănțoiu, fosta iubită a lui Cornel Galeș, trăiește iar o dramă. E devastată

Fiica Vivianei Mănțoiu, fosta iubită a lui Cornel Galeș, trăiește iar o dramă. E devastată
Sasha Mănțoiu a trecut prin momente traumatizante

Viviana Mănțoiu, fosta iubită a lui Cornel Galeș, trece prin momente grele, alături de fiica sa, Sasha. Recentele evenimente dramatice din viața fiicei sale, le-au pus la încercare pe cele două femei. Drama fiicei Vivianie, Sasha Mănțoiu, de-abia acum a ieșit la iveală.

Sasha Mănțoiu a trecut prin momente traumatizante

După tragicele evenimente care au dus la decesul lui Cornel Galeș, decedat în Spania, în urma unui accident auto, Viviana Mănțoiu nu a avut-o lângă ea decât pe Sasha Mănțoiu, fiica adoptivă a regretatului Cornl Galeș.

Alături de mama ei, Sasha s-a ocupat, anul trecut, de parastasul acestuia de una an, iar momentele au fost dureroase. Și pentru că un necaz nu vine singur, Sasha Mănțoiu a mai trebuit să treacă, pe plan personal, printr-un alt moment, poate mai traumatizant decât decesul tatălui adoptiv.

Sasha a reușit să vorbească despre drama personală, care i-a marcat vădit existența. Tânăra a decis să vorbească despre pierderea unei sarcini, și despre momentele de după. Așa cum chiar Sasha Mănțoiu le povestește celor de la WOWBiz, este o traumă care nu va trece prea curând.

”A fost cumplit. Eram în relație de puțin timp alături de bărbatul cu care sunt și acum și… s-a întâmplat. Eram fericită, îmi doream acel copil, mă gândeam deja, făceam planuri, cum să reușesc să mă țin și de școală, de Facultatea de Drept, să învăț ca să ajung în Barou, dar să mă ocup și de copil. Eram în trei luni când s-a întâmplat… Plâng de fiecare dată când mă gândesc. Și cred că e normal… Am simțit, efectiv, cum o bucată din mine, care, deja, în mintea mea, avea un chip, a dispărut.

Norocul meu a fost că iubitul mi-a fost alături, m-a încurajat, dar tot am traume și acum. În orice caz, în acest moment, nu aș mai repeta experiența sarcinii. Mă voi ocupa întâi de carieră, să mă văd intrată în Barou, să mă văd cu toate cele puse la punct, iar apoi voi mai vorbi de copii. În orice caz, acel avort spontan mi-a schimbat viața. Și nu doar psihic, ci și fizic, am decis să am mai multă grijă de mine, să mănânc mai sănătos, să nu mai fac abuzuri, să nu mai pierd nopțile, etc.”, a declarat Sasha Mănțoiu.

Sasha vorbește de ultima dorință a lui Cornel Galeș

Relația dintre Cornel Galeș și Sasha Mănțoiu a fost una foarte apropiată, după cum și-aduce aminte tânăra de 21 de ani. Mai în glumă, mai în serios, spune Sasha Mănțoiu, regretatul Cornel Galeș o tot ruga să meargă la ”Puterea Dragostei”. Sasha Mănțoiu povește despre acest episod, spunând că la vremea aceea, era într-o relație și că nu era o opțiune.

”Cornel îmi tot spunea să merg la Puterea Dragostei. Nu aveam cum, eram într-o relație pe atunci… Nu se putea, totuși, nu ar fi fost cinstit.

Dar, de curând, am decis să ne despărțim, așa că am decis să iau în considerare ultima dorință a lui Cornel pentru mine”, declara Sasha Mănțoiu în aprilie anul trecut.

Acum Sasha este într-o relație cu un bărbat mai mare cu 16 ani decât ea. Drama pierderii sarcinii a fost în această perioadă, în timpul relației cu acest bărbat, despre care declară:

”Moș nu este, dar este o diferență foarte mare de vârstă între noi… Mă rog, destul de mare, sunt 16 ani între noi… Dar, ce voiam să adaug este faptul că, după ce foști am avut și cu care m-am afișat mai mult decât a fost cazul, nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta”,a explicat Sasha Mănțoiu.