3 trucuri geniale care îți salvează banii când mergi la Kaufland, Lidl sau Carrefour. Sunt atât de simple

3 trucuri geniale care îți salvează banii când mergi la Kaufland, Lidl sau Carrefour. Sunt atât de simple
Ce trucuri geniale iti salveaza banii

Indiferent de banii câștigați lunar, printre scopurile financiare ar trebui să se numere creșterea sumei economisite lunar.

3 trucuri geniale care îți salvează banii când mergi la Kaufland, Lidl sau Carrefour

Asta se poate întâmpla fie prin creșterea veniturilor, lucru mai greu, de altfel, sau prin scăderea cheltuielilor. Însă cum s-ar putea scădea cheltuielile? Răspunsul constă în trucuri mici, care să salveze bani fără ca asta să schimbe stilul de viață.

  1. Profită de reduceri masive

Poți apela deci la perioadele de reduceri masive. Astfel, fiecare supermarket, fie că e Kaufland, Lidl sau Carrefour, are un raft în care expune produse foarte reduse din cauza faptului că li se apropie rapid data de expirare. Puteți deci să achiziționați astfel de produse, reduse chiar și 70%, și să le depozitați la congelator ca să reziste perioade mai lungi de timp. Vei economisi așa mai bine de 20% din cheltuielile pentru cumpărăturile săptămânale și îți asiguri și o rezervă de alimente pentru mai mult timp.

2. Fii creativ

De asemenea, trebuie să fii creativ cu produsele la reducere și în loc să cumperi produse la preț întreg cu care nu știi exact ce vei găti mai târziu, abordează o strategie inversă. Vezi ce produse sunt la reducere în supermarketurile menționate și gândește-te ce anume ai putea găti cu ele. Spre exemplu, în loc să cumperi iaurtul preferat la preț întreg, cumpără orice iaurt care se găsește la reducere și folosește-l pentru a pregăti o tavă mare cu prăjitură cu iaurt.

3. Profită de oferte speciale

În plus, profită de ofertele speciale oferite de aceste supermarketuri clienților fideli. Se știe că majoritatea supermarketurilor au o anumită formă de fidelizare pentru cumpărători, precum cardurile cu puncte sau aplicațiile pentru smartphone. Astfel, managerii supermarketurilor se asigură că oferă reduceri personalizate clienților preferați. Găsește deci un supermarket apropiat de tine care să îți ofere astfel de facilități ca să profiți de ofertele lor special create pentru tine. Astfel, cu puțină imaginație vei găsi și tu trucuri ca să reduci din cheltuielile lunare la cumpărături.

Spre exemplu, în această perioadă, retailerul Lidl România, în gama sa de produse, are oferte nu numai la produse alimentare, dar și la multe aparate electrice și electronice. Iar dacă ești un client fidel, este imposibil să nu le fi observat. Prin urmare, în aceste zile, Lidl România are oferte la prețuri mici pentru mai multe astfel de produse din gama electrice și gadgeturi. De menționat este că lanțul de magazine își reîmprospătează săptămânal ofertele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI